Premier League

Bajban a Manchester United!

A WBA elleni hazai mérkőzésen minimum öt játékos szolgálataitól kell eltekintsen Mourinho mester.

Az alacsony, 1.30-as szorzó ellenére több okból is igencsak nehézkes mérkőzés vár hétvégén a Manchester Unitedre a West Browmich ellen. Egyrészt a vendég birminghamiek idén erős csapat benyomását keltik, másrészt pedig José Mourinhónak több sztárjátékosát is nélkülöznie kell.

Noha a WBA pontjai többségét hazai pályán gyűjtögeti és idegenben 2017-ben még nem sikerült nyernie, amellett azért ne menjünk el szó nélkül, hogy az előző fordulóbban éppen a MU nagy riválisát, az Arsenalt kalapálta el nagyon simán. Szintén óvatosságra intheti a Vörös Ördögöket az a tény, hogy a legutóbbi három MU-WBA bajnokiból hat pont is a vendégeknél landolt, ha pedig mindehhez hozzávesszük azt, hogy a United már nyíltan inkább az Európa Ligára gyúr, talán egyértelmű lesz, miért is veszélyes az 1.30-as odds.

A portugál mesternek ráadásul minimum öt hiányzóval számolnia kell szombaton délután. "Herrera, Ibrahimovic ugye eltiltottak, Jones és Smalling pedig a válogatott szünetben sérültek meg valahogyan az edzőtáborban. Ehhez még hozzájön Paul Pogba, aki szintén nem játszhat, így már öt játékosomat kell nélkülözzem a WBA ellen" - nyilatkozta Mou, aki elárulta azt is, hogy habár Fellaini is térdsérülést szenvedett, vélhetően bevethető lesz a WBA ellen.

Ilyen előjelek mellett lehet, hogy jobb békén hagyni a mérkőzést, de a bátor fogadók kedvéért leírjuk: az X2-re 3.20-as oddson fogadhatunk a    -n.

[2252478] 2017-04-01 16:00:00 Manchester United - West Bromwich Albionx;
209498