Exkluzív

Aktivizáld magad az oldalon, indul a hatharom.com hűségrendszere!

Címkék:

Bevezetjük a hűségrendszert a hatharom.com oldalon, úgyhogy érdemes aktivizálni magad, ha nálunk jársz!

Rendszeres látogatója vagy a hatharom.com-nak? Akkor érdemes ezentúl is gyakran visszatérned hozzánk, mivel bevezetjük a hűségrendszert, amelynek a lényege, hogy a különféle aktivitásokért pontok járnak.

Pontokkal jutalmazunk, ha megosztod vagy kommenteled a cikkeket, ha fórumot indítasz, vagy egy már meglévő fórumban fejted ki a véleményed, de jól fizet az is, ha feltöltöd a szelvényed a Tippicsre.

Aktivitás Pontérték
Tipp feladása tippjátékban/kupajátékban 1
Blog hozzászólás 5
Fórumtopik indítása 10
Fórum hozzászólás 10
Protipp hozzászólás 10
Cikk hozzászólás 15
Blogbejegyzés írása 50
Cikk megosztása 10
Tippics megosztása 10

Érdemes a pontokat szorgalmasan gyűjteni, mivel a jövőben ennek még jelentősége lesz az oldalunkon. A szerzett pontjaid folyamatosan nyomon követheted, mivel a menüsorban, a felhasználóneved mellett megjelenik az aktuális pontszám, de készül toplista havi és éves bontásban is a hatharom.com legkitartóbb felhasználóiról.

A hűségrendszerrel persze nem csak a régi motorosokat szeretnénk megcélozni, hiszen minden hónapban új toplista indul, így nem késő elindulni a ranglista tetejére vezető úton!

hatharom.com szerkesztősége fenntartja a jogot, hogy a kizárólag pontgyűjtés céljából származó hozzászólásokat, bejegyzéseket törölje.