Tipp

Elfogytak a csatárok, jöhet az angol válogatott nagy reménysége

  • varin

Nem is kérdés, hogy bőségesen van érték a Tottenham támadójának gólszerzésében. Még most csapjunk le a lehetőségre!

Hétvégén visszatérnek a képernyőre a Premier League küzdelmei, tovább folytatódik tehát a csata a dobogóért. A második helyen álló, titokban talán még bajnoki álmokat is szövögető Tottenham Hotspur a Burnley-hez látogat, ám Mauricio Pochettinónak komoly problémái lehetnek csatárposzton.

Az ESPN újságírója, Dan Kilpatrick szerint ugyanis elfogytak a támadók Londonban, így kérdéses, kitől lehet majd várni a gólokat az újonc ellen. Harry Kane sérülése még hetekig komoly problémája lehet a csapatnak, ehhez most pedig hozzájön az is, hogy az amúgy is gyengélkedő Vincent Janssen lebetegedett, Heung-Min Son kedden még 90 percet játszott a Dél-Korea-Szíria vb-selejtezőn, így visszatérését követően aligha lesz túlságosan friss.

Fotó: Sky Sports

De akkor kitől is várhatjuk így a gólt? Hát persze, hogy az utóbbi hetekben szenzációsan futballozó Dele Allitól! A 20 éves támadó nem csak az utolsó három meccsén szerzett gólt, de ha az utolsó 12 találkozót vizsgáljuk, akkor már tizenegy gólt és két gólpasszt jegyez az angol futball nagy reménysége úgy, hogy ezekből egyet a Burnley ellen ért el még december közepén.

Szintén örömteli fejlemény, hogy Kane hiányában a büntetők Dele Alli kezébe kerültek, így ha tizenegyeshez jut majd a Spurs, biztosan emberünk áll a labda mögé.

A második helyen álló Spursnek a Burnley kötelező feladat kell legyen. Habár a kiscsapat a Turf Mooron kitűnően szerepel, az Arsenal és a Manchester City is elvitte a három pontot, emellett a Crystal Palace és a Bournemouth is be tudott találni kétszer a Burnley ellen.

Mindent egybevetve a 2.80-as szorzó remek befektetésnek tűnik, különösen annak fényében, hogy a halványzöld irodánál fogadva tétünk akkor is visszajárna, ha Alli végül valamiért nem kezdene.

hatharom.com
Dele Alli gólt szerez
Odds: 2.80
Eddig éri meg: 2.30
Tét: 6/10
[2252473] 2017-04-01 16:00:00 Burnley - Tottenham Hotspurx;