Sportfogadás

Vb-selejtezőkkel és barátságos meccsel kaszálnánk

Lássuk, hogy hétközben mely tippeket érzik a legerősebbnek tippmestereink, szerkesztőink!

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői összeállították hétközi szelvényüket, amivel hatalmasat lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket!

Japán-Thaiföld
Tipp: Japán -2 (európai hendikep)
Odds:
1.50 @ Tippmixpro

Thaiföld messze a leggyengébb játékerőt képviseli az Ázsiai vb-selejtezősorozat harmadik szakaszának B-csoportjában, gyakorlatilag a pofozógép szerepét tölti be a hatosban. Ezzel szemben Japán az egyik legerősebb a szextettben, egyenes ági továbbjutó helyen áll hat fordulót követően. Azonban négy kör még hátra van és még nem dőlt el semmi, így ha nem akarnak izgulni a japánok a végelszámoláskor, akkor az ilyen kaliberű találkozókat kíméletlenül be kell húzniuk. Ez simán összejöhet Kagawáéknak, s úgy véljük, hogy a legutóbbi, hazai, Thaiföld elleni vb-selejtezőjükhöz hasonlóan, legalább három találattal nyernek.

[2223838] 2017-03-28 12:35:00 Japán - Thailandx;

Portugália-Svédország
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt
Odds:
 2.10 @ Tippmixpro

Mindkét csapat magabiztos sikerrel hangolt a keddi barátságos találkozóra, hiszen a portugálok a magyarokat, míg a svédek a fehéroroszokat múlták felül könnyedén szombaton. A válogatottak ráadásul az utóbbi időkben alaposan megszórták éppen aktuális ellenfeleiket, köszönhetően annak, hogy mind a luzitánok, mind a skandinávok a támadófocira fektetik a hangsúlyt. Úgy véljük, hogy ez most is így lesz, s mivel nincs győzelmi kényszer, nem számít az eredmény, egy kiváló ütközetre van kilátás, amelyen szerintünk meglepő lenne, ha nem szerezne mindkét csapat gólt.

[2443586] 2017-03-28 20:45:00 Portugália - Svédországx;

Brazília-Paraguay
Tipp: Brazília -1 (európai hendikep)
Odds: 
1.45 @ Tippmixpro

Brazília az új szövetségi kapitánnyal, Titével bombaformában van, hiszen Neymarék sorra nyerik a meccseiket, méghozzá igen magabiztosan. Az elmúlt héten például 4-1-re (!) nyertek Uruguayban a brazilok, ezúttal pedig a szerényebb képességű Paraguayt fogadják hazai pályán. Riveroséknak pedig, az argentinok elleni meccset leszámítva, nem megy idegenben. Azon a véleményen vagyunk, hogy kijön a felek közti tudásbeli különbség magyar idő szerint szerda hajnalban, s a bombaformában lévő brazilok legalább két góllal legyőzik Paraguayt.

[2079372] 2017-03-29 02:45:00 Brazília - Paraguayx;
hatharom.com
Japán-Thaiföld Japán -2 (európai hendikep)
Portugália-Svédország Mindkét csapat szerez gólt
Brazília-Paraguay Brazília -1 (európai hendikep)
@ 4.57