Tipp

Könnyed ujjgyakorlat előtt a nagyok - kombi Dél-Amerikából

Körülnéztem kicsit Dél-Amerikában, ahol Európával ellentétben tovább selejteznek a csapatok. Íme a kombink!

Különösebb meglepetés nélkül ért véget a dél-amerikai világbajnoki selejtezők 13. fordulója a napokban, a favoritok szinte minden esetben nyerni tudtak, így Argentína Chile legyőzésével nagyot lépett a kvalifikáció felé. Messiéknek kedden este sem lesz túlságosan nehéz dolguk, de Chile és Brazília is begyűjtheti a három pontot a 14. játéknapon. Lássuk, mire is érdemes fogadni!

 

Oddsok a dél-amerikai vb-selejtezőkre
   
  1 x 2
Bolívia-Argentína 4.60 3.60 1.70
Ecuador-Kolumbia 2.05 3.20 3.55
Chile-Venezuela 1.17 6.60 13.00
Brazília-Paraguay 1.17 6.60 13.00
Peru-Uruguay 2.90 3.15 2.40

A továbbra is sajtóstopot hirdető argentinok a gyenge kezdés után Chile és Kolumbia legyőzésével jelezték, nagyon korai lenne eltemetni őket, két sikerükkel pedig a harmadik helyre evickéltek fel a tabellán.

Ne felejtsük el, Dél-Amerikában csupán az első négy gárda kvalifikál azonnal Oroszországba, az ötödik együttes pótselejtezik a legjobb óceániai csapattal.

Az Albiceleste ellenfele most az a Bolívia lesz, amely hasonló álmokat még csak nem is szövögethet, 13 találkozót követően hét ponttal szerénykedik az utolsó előtti helyen, Argentína ellen ráadásul az utolsó négy meccsükből négyet elveszítettek, 0-17-es gólkülönbséggel. A vendégekre kínált 1.70-es szorzó egészen baráti, Edgardo Bauza csapata hemzseg a sztároktól, a keret piszkosul erős. Habár Bolívia hazai pályán az elmúlt időszakban be-betalált az ellenfeleknek, ez maximum egy gólra lehet elég most is, így a bátrak akár bökhetnek 3.50-es szorzóval arra is, hogy nyer az Albiceleste, de betalál Bolívia is.

[2079374] 2017-03-28 22:00:00 Bolívia - Argentínax;5

Brazíliának sem különösebben kell megijedjen soros ellenfelétől, a zsinórban nyolc mérkőzésen győztes Selecao Paraguay ellen tovább folytathatja kitűnő sorozatát. A rutinos játékosokkal teletűzdelt, 30-as átlagéletkor feletti piros-fehérek idegenben nem muzsikálnak olyan jól és bár találhatunk október közepéről egy "véletlen" argentínai győzelmet, ezt leszámítva azért nem a legfélelmetesebb idegenbeli csapatról beszélünk. Neymarékat ráadásul fűtheti is a visszavágás vágya, hiszen 2015-ben és 2011-ben is éppen Paraguay ütötte ki őket a Copa Américáról, így most hazai pályán vehetnek revansot Riverosékon.

A brazilok várható kezdőcsapata (4-3-3):
Alisson - Fagner, Miarnda, Marquinhos, Marcelo - Paulinho, Casemiro, Renato Augusto - Coutinho, Firmino, Neymar

Fontos vereséget szenvedett el Chile Argentínában, ám ha valamikor, akkor most kötelező lesz nyernie Alexiséknek, hiszen a tökutolsó, idegenben eddig egyetlen pontot szerző Venezuela látogat hozzájuk. A két csapat utolsó négy találkozóját Chile 14 rúgott góllal nyerte és bizony még úgy is bízhatunk a La Rojában, hogy Sampaoli távozása óta már azért nem olyan acélos ez a gárda.

A csoport másik két találkozóján az idegenben nagyon gyenge Uruguay megizzadhat Peruban, míg Ecuador és Kolumbia csatájára nagyon nehéz tippelni - mint azt tudvalévő, az egyenlítői országban a szélsőséges viszonyok miatt nem nyerni járnak a csapatok. Erre a két meccsre inkább ne tippeljünk...

hatharom.com
Bolívia-Argentína Argentína
Chile-Venezuela Chile
Brazília-Paraguay Brazília
@2.33
2017-03-28;77
2017-03-29;77
186573