Magyar Kupa

Könnyed siker vár a Fradira?

Kedden és szerdán rendezik a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőinek első felvonásait. Lássuk, hogyan látják az esélyeket a magyar bukmékerek!

Már csak nyolc együttes van versenyben a Magyar Kupa 2016/17-es kiírásában, öt élvonalbeli alakulat mellett két másod- illetve egy harmadosztályú csapat maradt még állva. Egy alacsonyabb osztályú együttes biztosan ott lesz majd a legjobb négyben is, hiszen a Budafok és a Sopron egymás ellen játszik.

   
  1 x 2
Mezőkövesd - Szolnok 1.40 3.60 7.00
Budafok - Sopron 2.90 3.20 2.10
FTC - Diósgyőr 1.30 5.00 9.00
Újpest - Vasas 2.25 3.20 3.10
*minimum kötésszám:2

A keddi napon a Mezőkövesd-Szolnok találkozóval rajtolnak a negyeddöntők. A borsodiak hazai pályán mindenképpen esélyesek a győzelemre, ám az 1.40-es szorzóval azért nem árt vigyázni, hiszen a Szolnok okozott már meglepetést ebben a kiírásban, míg a kövesdiek tavaszi formája egyelőre elmaradt az őszihez képest.

A bajnoki címvédő Ferencváros a hamvaiból feltámadni készülő Diósgyőrt fogadja a Groupama Arénában. Miután az OTP Bank Ligában a zöld-fehérek nem állnak túl fényesen, a kupában nagyobb esélyük van a végső győzelemre, ennek megfelelően is állhat hozzá a találkozóhoz Thomas Doll gárdája. A DVTK immáron Bódog Tamással a kispadon vághat neki a találkozónak, a Dániából hazatérő szakembernek ez lesz az első hivatalos tétmeccse a miskolciak trénereként. A válogatott szünetben mindkét csapat játszott egy-egy felkészülési találkozót, a Fradi a Soroksárt ütötte ki 3-2-re, míg a Diósgyőr a Nyíregyházától kapott ki 4-2-re.

A másik NB I-es párharcban a Vasas és az Újpest feszül egymásnak. A párosítás pikantériáját az adja, hogy mindkét meccset a Szusza Ferenc-stadionban vívják majd meg. A hétvégén az Újpest a Dunaújváros ellen játszott egy barátságos meccset és nyert 3-0-ra, míg a Vasas a Cigándot múlta felül 2-1 arányban. Rossz hír az angyalföldieknek, hogy a meccsen a télen igazolt támadó, Gál Bálint kézközépcsontja eltörött, így ő nem lesz tagja a csapatnak a szerdai odavágón.

A Prukner László által dirigált Budafok a Videoton kiejtésével a sorozat egyik legnagyobb meglepetését szolgáltatta, az előző körben pedig az Érd kiejtése már papírforma eredménynek is titulálható. A Sopron a Csákvár ellen jutott be a legjobb nyolcba, Supka Attiláék számára természetesen csakis a továbbjutás az elfogadható.

2017-03-28;213
2017-03-29;213

Kattints a képre a játékért!