Sportfogadás

Többek közt a belgák meccsével nyernénk

Lássuk, hogy a hétvégén mely tippeket érzik a legerősebbnek tippmestereink, szerkesztőink!

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői összeállították szelvényüket a hétvégére, amivel hatalmasat lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket!

Ciprus-Észtország
Tipp: Ciprus
Odds:
1.90 @ Tippmixpro

A ciprusi foci perpillanat nagyobb játékerőt képvisel, mint az észt, amit a vb-selejtezők eddigi mérkőzései is bizonyítanak. Igaz, hogy mindkét fél eddig csak Gibraltárt verte meg, de amíg a szigetlakók megnehezítették a belgák, a bosnyákok és a görögök dolgát, addig a baltiak például 5-0-ra kaptak ki Boszniától, míg Belgiumban 8-1-es verésbe szaladtak bele. Az északiaknak egyébként sem megy idegenben - nem is oly rég San Marinóban is döntetlenre futotta erejükből -, míg a ciprusiak csak otthon tudnak eredményt produkálni. Vagyis nagy esély van arra, hogy hazai sikerrel érjen véget a felek szombati ütközete.

[2059487] 2017-03-25 18:00:00 Ciprus - Észtországx;

Svédország-Fehéroroszország
Tipp: Svédország
Odds:
 1.50 @ Tippmixpro

Noha a svédek átalakuláson mennek keresztül, mégis kiválóan teljesítenek az A jelű hatosban. A skandinávok a kötelező meccseket megnyerték, a hollandoktól pontot szereztek idegenben, míg a franciák ellen pechesen kikaptak, igaz, vezettek is Párizsban. A fehéroroszok viszont pocsék formában vannak, mindössze két pontot kapirgáltak össze eddig, ráadásul Luxemburgot sem tudták legyőzni hazai pályán. Rossz hír a vendégek számára, hogy a válogatott első számú sztárja, Alekszander Hleb eltiltás miatt nem léphet pályára, így pedig még kevesebb esélye lesz Fehéroroszországnak a hétvégén. Összességében ilyen előjelek után meglepő lenne, ha a svédek nem tudnák otthon tartani a három pontot.

[2059278] 2017-03-25 18:00:00 Svédország - Fehéroroszországx;

Belgium-Görögország
Tipp: Több, mint 2,5 gól
Odds: 
1.75 @ Tippmixpro

A csúfos Eb-kvalifikációt követően ismét lendületben vannak a görögök, négy meccsen tíz pontot szereztek, s a második helyen állnak a H-csoportban. A belgákra ugyanakkor nincsenek szavak, hiszen valamennyi meccsüket megnyerték, ráadásul úgy, hogy minimum három gólt mindig (!) szereztek. Eden Hazard ugyan sérülés miatt kihagyja a találkozót, de így is bivalyerős a hazaiak kerete.

Mivel Belgium a támadófocira fekteti a hangsúlyt, ráadásul hazai pályán játszik, úgy véljük, hogy Romelu Lukakuék megnyomják a meccset, s megpróbálják kiszolgálni a közönséget, aminek köszönhetően a gólokról szólhat a találkozó. Mivel a görögök sem állnak rosszul idén a góllövéssel, így szerintünk nagy esély van arra, hogy legalább három találatot összehozzon a két fél.

[2059488] 2017-03-25 20:45:00 Belgium - Görögországx;
hatharom.com
Ciprus-Észtország Ciprus
Svédország-Fehéroroszország Svédország
Belgium-Görögország Több, mint 2,5 gól
@ 4.99