Sportfogadás

Rangadókból húznánk hasznot - hétvégi magyar kombi

A hétvége legnagyobb profittal kecsegtető magyar vonatkozású eseményeit keresed? Itt találod!

A hatharom.com új sorozatot indított pár hete, mellyel próbáljuk megkönnyíteni olvasóink, illetve a    -játékosok dolgát. A történet lényege, hogy megpróbálunk egy olyan kombinációs szelvényt összeállítani, amelyről úgy véljük, hogy a hétvége legnagyobb profittal kecsegtető magyar vonatkozású eseményeit tartalmazza.

A szorzók, események természetesen a    -ról származnak, hiszen könnyen lehet, hogy más irodában ezen mérkőzéseket, fogadási opciókat egyszerűen nem lehet megjátszani.

Eger-OSC
Tipp: Eger
Odds:
1.40 @ Tippmixpro

Az OSC az idei szezonban a komolyabb meccseken szinte mindig becsődölt, ráadásul mostanság már a kötelezőket sem tudja behúzni. A fővárosi alakulat hétközben óriási meglepetésre csak döntetlenre volt jó hazai medencében a Spandau ellen, aminek köszönhetően könnyen lehet, hogy a csapat lemarad a budapesti BL hatos döntőről. Noha az Eger vereséggel hangolt a hétvégi derbire, a hevesi csapat a világ egyik legjobb klubcsapatától, a Pro Reccótól kapott ki idegenben. Egyébként a sárga-kékek hazai pályán jól teljesítenek, ráadásul tavaly is könnyedén fektették két vállra az OSC-t, nem mellesleg napra pontosan egy hónapja nagyon simán, 9-6-ra nyert Dabrowski Norbert csapata a fővárosban. Ezek után pedig szerintünk ismét az egrieknek áll a zászló.

FTC-Érd
Tipp: FTC
Odds:
 1.15 @ Tippmixpro

Jön az ezüstcsata a női kézilabda NB I-ben, ugyanis a második helyezett FTC, a harmadik helyen tanyázó Érdet fogadja. A felek közt mindössze egy pont a különbség avagy óriási jelentősége van annak, hogy milyen kimenetellel ér véget a találkozó. Azon a véleményen vagyunk, hogy hatvan percet követően a zöld-fehér lányok örülhetnek majd. Hogy, miért? Nos, igaz, hogy októberben az Érd egy góllal legyőzte a IX. kerületieket hazai pályán, ám azóta nagyot fordult a világ. A vendégek hullámvölgybe kerültek, kiestek az EHF-Kupából, a Magyar Kupából, az NB I-ben legutóbbi két meccsükön mindössze egy pontot szereztek, pedig a Váccal és a Kisvárdával mérték össze tudásukat. A narancsmezesek az Elek Gyula Arénában eddig egyszer sem tudtak szoros meccset játszani, mindig roppant simán kikaptak a Ferencvárostól. A hazaiak ráadásul formában vannak, a Bajnokok Ligájában már a nyolc között járnak, simán nyertek hétközben, míg az utolsó bajnoki rangadójukon pontot szereztek a Győr ellen úgy, hogy a kisalföldiek nem sokkal a vége előtt négy góllal vezettek. Innentől kezdve pedig nincs miről beszélni, egyértelmű, hogy Elek Gábor tanítványai a mérkőzés esélyesei.

Dunaújváros-Siófok
Tipp: Dunaújváros
Odds:
 1.25 @ Tippmixpro

A Dunaújváros idén magasabb játékerőt képvisel, mint a Siófok, amit a felek eredményei is alátámasztanak. Ráadásul a Balaton-partiak házon kívül az egyik leggyengébbnek számítanak az élvonalban, ugyanis hét idegenbeli meccsükből csak egyet tudtak megnyerni, a többin rendre kikaptak. A piros-fehérek otthon pedig igen masszívak, ősszel, fordított felállásban is simán nyertek, így szerintünk ismét kijön a felek közti különbség, és a dunaújvárosiak sikerével ér véget a találkozót.

hatharom.com
Eger-OSC Eger
FTC-Érd FTC
Dunaújváros-Siófok Dunaújváros
@ 2.01