Nemzetközi foci

Messi kikelt magából, eltiltásra számíthat?

  • ivan

Argentína Lionel Messi góljával 1-0-ra legyőzte Chilét a világbajnoki selejtezőben, de a Barca támadója lehet, hogy a győzelem mellé egy eltiltást is bezsebelt.

Rendkívül fontos mérkőzést vívott meg magyar idő szerint péntek hajnalban az argentin válogatott, amely Lionel Messi tizenegyesével 1-0-ra legyőzte Chilét a dél-amerikai selejtezőben és így fellépett a csoport 3. helyére.

Ez volt Messi 58. találata az argentin válogatottban

Az Albicelestének volt miért visszavágnia a chileieknek, hiszen a legutóbbi két Copa América fináléjában tizenegyespárbaj után alulmaradt riválisával szemben, ezek után pedig nem csodálkozhatunk, ha ebben a párosításban általánossá vált a feszültség.

Talán a Barcelona támadója is emiatt volt ingerültebb a szokottnál, az argentin sajtó pedig most azzal van tele, hogy Messi összebalhézott és keresetlen szavakkal illette a játékvezető két asszisztensét.

Bár a helyi sajtó munkásai szerint az is elképzelhető, hogy tettéért Messit eltilthatják, durvább dolgokat is megúsztak már játékosok, így nem túl valószínű, hogy ezért a jelenetért bármilyen szankcióval büntetnék az ötszörös aranylabdás klasszist.

186573
[2079368] 2017-03-24 00:30:00 Argentína - Chilex;

Kattints a képre a játékért!