Magyar válogatott

Kidőlt Storck egyik alapembere

Fiola Attila térdsérülése kiújult, emiatt erősen kétséges a játéka szombaton a portugálok elleni labdarúgó világbajnoki selejtezőmérkőzésen.

A Videoton FC védője nem is vett részt a magyar válogatott helyenként esőben, helyenként napsütésben megtartott késő délutáni tréningjén, amelyre a dombtetőre épült régi Nemzeti Stadionban (Estadio Nacional) került sor, éppen ott, ahol 1956-ban a magyarok Lantos Mihály révén eddigi utolsó góljukat szerezték Portugáliában.

Délelőtt a játékosok sétáltak Lisszabonban a Tejo folyó partján, ahol kikapcsolódásként felültek az ottani libegőre is. Ebéd után a futballisták megnézték a magyar U17-es válogatott Eb-selejtezőjét, s felugrálva ünnepelték az utolsó percekben született győztes találatot.

A nemzeti együttes utolsó edzésére pénteken, már a szombati mérkőzés helyszínén, a Fény Stadionjában (Estadio da Luz) kerül sor.

1x2    
Portugália Döntetlen Magyarország
1.25 5.30 11.00

A magyarok csoportjában négy forduló után Svájc százszázalékos teljesítménnyel áll az élen három ponttal megelőzve az Európa-bajnok Portugáliát és öttel Magyarországot. Így az utóbbi két együttes összecsapásának komoly tétje van, mivel győzelemmel Bernd Storck szövetségi kapitány csapata előrelépne a pótselejtezőt érő második helyre, míg vereség esetén öt ponttal leszakadna mostani ellenfelétől.

[2059310] 2017-03-25 20:45:00 Portugália - Magyarországx;

Kattints a képre a játékért!