Exkluzív

Itt a Tippkirály 2! Mutasd meg, hogy te vagy a legjobb és nyerj egy Xboxot!

A hatharom.com szervezésében elindul a Tippkirály 2 - Országos Fogadási Bajnokság! Tippelésre fel!

Kattints a képre a játékért!

Örömmel jelentjük be, hogy az első széria sikerére való tekintettel kihirdetjük a Tippkirály 2 - Országos fogadási bajnokságot! A tavalyi bajnokságban közel 2000 játékos vett részt, a végső győzelmet pedig 'steve94' szerezte meg, aki az értékes főnyeremény bezsebelése mellett azóta már a Protipp-rendszerben bizonyítja tippelési tudását!

Az első bajnoksághoz képest a szabályok csak minimális mértékben változtak, így akik részt vettek a játékban, azok már tudják, hogy mire számíthatnak.

  • A bajnokságban való részvétel természetesen ingyenes, mindössze egy hatharom.comregisztráció szükséges hozzá, és már kezdheted is a tippelést!
     
  • A legjobb tippeket adó játékosok értékes nyereményekkel lesznek jutalmazva, összesen 250 ezer forint értékű díjazásból a verseny első 10 helyezettje részesül! Íme:
Díjazás
1. hely - XBOX ONE 500GB + FIFA 17
2. hely - Huawei P8 Lite okostelefon
3-4. hely - Magyar válogatott mez
5-10. hely - Hatharom.com Nike focilabda
Versenyinformációk
  • A verseny kezdetén minden felhasználó 1000 pontos egyenleget kap. Az egyenleg mínuszba is kerülhet.
     
  • A mérkőzésekre 1-10-ig terjedő skáláról szabadon választott téttel lehet tippelni a meccsek kezdetéig.
     
  • A nyereményekre való kvalifikációhoz legalább egy mérkőzésre tippelned kell, amely kezdési időpontja a verseny ideje alatt van.
     
  • A naponta egy felhasználó maximum 10, havonta maximum 180 tippet adhat fel.
     
  • A cél minél több pontot összegyűjteni a felsorolt labdarúgó sorozatok mérkőzéseire leadott tippekkel. A verseny során felhalmozott végső egyenleg alapján alakul ki a ranglista sorrendje.
     
  • A végső sorrendet az elért szűrt profit határozza meg. Szűrt profit számításakor csak azokat a téteket vesszük számításba, amelyeknél az odds kisebb mint 10, illetve mérkőzésenként csak az először leadott tipp kerül elszámolásra. Ezzel a profitszámítási móddal célunk a rövid távú szórást csökkenteni, így is igazságosabbá téve a versenyt.
     
  • Az első szériához képest egy újítást is bevezettünk: minden héten a hatharom.com kiválaszt egy mérkőzést, amelyen a nyertes tippek pontértéke duplán számít! A duplázás csakis kizárólag a nyertes tippekre vonatkozik, amennyiben nem sikerült jó tippet leadni a találkozóra, úgy a rendszer csak a megadott tétet vonja le a játékos egyenlegéből, vagyis a veszteség nem duplikálódik! A kijelölt mérkőzéseket minden hét elején cikk formájában is publikussá tesszük, és emellett a játék oldalán is megtaláljátok! A 'hét mérkőzésének' extra pontjainak jóváírása 72 órán belül kerül elszámolásra!
     
  • A versenybe a 2017. március 24.  és a 2017. június 3. között  megrendezésre kerülő futballmérkőzésekre leadott tippek számítanak bele.
     
  • A játékban bármely hatharom.com-on regisztrált, 18. életévét betöltő felhasználó részt vehet.
     
  • Egy természetes személy csak egy regisztrációval vehet részt a játékban.
     

A Tippkirály 2 - Országos Fogadási Bajnokság versenykiírásának részleteit itt olvashatod el!