Sportfogadás

Felkészülési meccsekkel nyernénk

Lássuk, hogy hétközben mely tippeket érzik a legerősebbnek tippmestereink, szerkesztőink!

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői összeállították hétközi szelvényüket, amivel hatalmasat lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket!

Csehország-Litvánia
Tipp: Csehország
Odds:
1.25 @ Tippmixpro

Hiába játszanak vb-selejtező meccset a hétvégén a csehek, egyértelmű, hogy a litvánok elleni ütközet keményebb lesz. Ugyanis a piros-fehérek San Marinóba utaznak vasárnap, a miniállam ellen pedig borítékolható, hogy mind a három pontot begyűjtik Dardiáék. Ennek köszönhetően a hazaiak biztos, hogy komolyan veszik a szerdai mérkőzést, egyébként is bizonyítaniuk kell, mert a fiatalítás után még akadozik a csehek szekere. A litvánok félig-meddig rutinos kerettel utaznak Ústí nad Labembe, azonban tőlük nagy dologra nem számíthatunk, hiszen idegenben nem túl acélos a csapat, nem rég például Szlovákiában kaptak ki 4-0-ra, ráadásul hétvégén Angliába látogatnak, s egyértelmű, hogy arra a meccsre fókuszálnak. Mindezek után szerintünk a hazai pályán játszó, jobb erőkből álló csehek behúzzák a találkozót.

[2397901] 2017-03-22 18:00:00 Csehország - Litvániax;

Németország-Anglia
Tipp: Németország
Odds:
 1.67@ Tippmixpro

Szerdán rendezik Podolski búcsúmérkőzését, s nem is találhattak volna a németek nívósabb ellenfelet erre az alkalomra, mint az angol csapat. A két fél igen sűrűn összeméri tudását, legutóbb egy éve találkoztak a válogatottak, akkor a szigetországiak tudtak 3-2-re nyerni Berlinben. A helyszín ezúttal Dortmund lesz, ahol a szurkolók sokkal fanatikusabbak, mint a fővárosban, ráadásul az angoloknál rengeteg lesz a hiányzó: Rooney, Sturridge, Welbeck, Kane, Wilshere, Henderson, Johnson, Jones és Walcott sem utazott el Németországba. A hazaiknál is akadnak kimaradók, (Neuer, Özil, Draxler, Gomez, Boateng) de Joachim Löwnek bőven akadnak alternatívái. Véleményünk szerint  a németek felé billen a mérleg nyelve, avagy könnyedén összejöhet a szép búcsú Podolskinak.

[2397903] 2017-03-22 20:45:00 Németország - Angliax;

Skócia-Kanada
Tipp: Skócia
Odds: 
1.35 @ Tippmixpro

Noha a skótoknak nem igazán megy a vb-selejtezőben, s hétvégén a szlovénok ellen egy sorsdöntő meccset játszanak, úgy véljük, hogy szerdán győzelemmel hangolnak a vasárnapi ütközetre. A szigetlakók ugyanis a körülményekhez képest a lehető legjobb keretet trombitálták össze, míg ez a kanadaiakról nem mondható el. A juharlevelesek egyébként is gyengébb játékerőt képviselnek, mint a skótok, ráadásul ezúttal gyakorlatilag egy kísérleti válogatottat küldenek pályára, hiszen főleg Európában játszó játékosokra, köztük a Vasas hátvédjére, Manjrekarra épít Zambrano, a tengerentúlról pedig mindössze öt játékost válogatott be a szövetségi kapitány. Ilyen előjelek után pedig szerintünk skót-sikerrel ér véget a felek szerdai felkészülési mérkőzése.

[2451818] 2017-03-22 20:45:00 Skócia - Kanadax;
hatharom.com
Csehország-Litvánia Csehország
Németország-Anglia Németország
Skócia-Kanada Skócia
@ 2.82