Átigazolás

A PSG "nem tud nyerni" - ezért távozhat az egyik legjobbjuk

Marco Verratti ügynöke szerint játékosa nem biztos, hogy megelégszik a francia bajnoki címekkel.

A még mindig rendkívül fiatal Marco Verrattit nem véletlenül tartják Andrea Pirlo méltó utódjának, 24 évesen máris alapember a PSG-ben, valamint állandó kerettag a Squadra Azzurrában is. Az olasz válogatott játékos immáron öt éve rúgja a bőrt a francia fővárosban, ám úgy tűnik, lassan elérkezik az idő, amikor nagyobb célokért szeretne küzdeni, mint egy sima francia bajnoki cím.

Verratti elhagyja Párizst?

"Szeretne címeket, elismeréseket nyerni a PSG-vel, de lassan elérkezik az az idő, amikor fontolóra kell vennie, hogy vajon sokat akar keresni sikerek nélkül vagy inkább a trófeák fontosak neki. Ez egyáltalán nem a pénzről szól, ám aki szeretné megvenni őt, annak mélyen a zsebébe kell nyúlnia, egy dolog pedig biztos - Verratti kizárólag Európa legjobb csapataiba igazolna a PSG-től. De még mindig csak 24 éves és nem érte el a legjobbját" - nyilatkozta Donato Di Campli, a játékos ügynöke.

Francia bajnokság 2016/17
   
Monaco 1.75
PSG 2.05
Nice 49.00
Lyon 690.00

Noha az olasz játékos a PSG egyik legnagyobb értékének számít, vélhetően most nem a legnagyobb kedvenc Párizsban, mióta kiderült, hogy Blaise Matuidivel együtt még egy buliban szórták a pénzt a Barcelona elleni visszavágót megelőzően.

Verratti még 2012-ben igazolt 10 millió euróért a Pescarától Párizsba, jelenleg pedig körülbelül 50 millió lehet az értéke. A játékost az elmúlt hónapokban a Barcelonával, a Juventusszal, a Chelsea-vel és a MU-val is hírbe hozták.

208676