Manchester United

José Mourinho választott a PL és az EL között

A Vörös Ördögök trénere inkább az Európa Ligát választaná a bajnoki negyedik pozíció helyett.

Nehéz idénye van a Manchester Unitednek, idén a Premier League-ben a legjobb négy közé kerülni igazán nagy kihívás. Ám a United áll még az Európa Ligában, amely egy jó alkalom lehet, hogy mégis megszerezze a csapat a jövő évi BL-indulást. Márpedig az oddsok alapján a MU könnyebben nyerheti meg a második számú kupasorozatot, mint a PL első négy helyének valamelyikét.

"Ha választhatok, inkább az Európa Liga mellett teszem le a voksom, mint hogy negyedikek legyünk a bajnokságban. Ez egy trófea, presztízs, és azt jelenti, hogy játszhatnánk az európai Szuperkupáért. Ráadásul előny lehet riválisaink, a Chelsea, a Tottenham, a Liverpool, az Arsenal és a Manchester City számára, hogy nekik heti egy meccsük van csupán, míg mi még érdekeltek vagyunk az EL-ben" - nyilatkozta a klub honlapján Mou.

Ami a szorzókat illeti, a bukmékerek is egyetértenek a portugál zsenivel, hiszen a MU EL-sikere 2.50-es szorzóval kecsegtet, míg az első négy hely valamelyikének megszerzése 2.62-szeres pénzt fizetne.

A United a válogatott szünetet követően a West Bromwichot fogadja hazai pályán, majd az Everton érkezik az Old Traffordra.

209498