Átigazolás

A Chelsea szedheti szét az év meglepetéscsapatát

  • varin

Információk szerint a londoni Kékek két játékosért is ajánlatot tehetnek a nyáron a tündöklő Monacóból.

Szenzációsan teljesít az idei szezonban a Monaco csapata, amely nem csak vezeti a bajnokságot, de a Bajnokok Ligájában is bejutott a legjobb 8 közé. Természetesen a klub lehetőségei igencsak tágak, az orosz tulajdonos révén nem szűkölködik anyagiakban a hercegség csapata, ám a Manchester City kiverése vagy éppen a PSG megfricskázása így is óriási teljesítmény. Talán nem is csoda, hogy az európai sztárklubok már sorban állnak a csapat sikerkovácsaiért.

Fotó: Metro

A legtöbbet a 18 éves szupertehetség, Kylian Mbappé neve röpköd a sajtóban, a fiatal játékos formájáról mindent elmond, hogy február 7-e óta kilenc meccsen lépett pályára, amelyeken tíz gólt szerzett és két gólpasszt adott. A szélvészgyors francia után már a Real Madrid, a Chelsea, az Arsenal és a PSG is érdeklődik.

"Az ő korában még egyáltalán nem megszokott, hogy ilyen parádésan teljesít egy olyan erős bajnokságban, mint a Ligue 1. Nem véletlenül kapta meg a válogatott meghívóját, hatalmas jövő áll előtte. Nagyon remélem, hogy így folytatja majd a pályafutását" - nyilatkozta nagyon szimpatikusan Marquinhos, a PSG brazilja.

Ám a Chelsea nem csak Mbappét látná szívesen a soraiban, a Mirror értesülései szerint Antonio Conte kész lenne 40 millió fontot ajánlani a balhátvéd Benjamin Mendy, valamint a jobb szélső Bernardo Silva játékjogáért. A hírek szerint egyébként a Monaco ennyiért még biztosan nem válik meg két alapemberétől, így az olasz trénernek rá kell még dobnia néhány milliót az ajánlatra.

A Monaco 30 fordulót követően három ponttal előzi meg a PSG-t úgy, hogy a gólkülönbségük 22-vel jobb, mint Cavaniéknak. Egyáltalán nem is meglepő mindezek fényében, hogy Leonardo Jardim fiai már a bajnokság favoritjai, rájuk 1.72-es szorzóért fogadhatunk, míg a fővárosiakra 2.10-ért.

208676