Sportfogadás

Kosárlabda meccsekkel nyernénk - hétvégi magyar kombi

A hétvége legnagyobb profittal kecsegtető magyar vonatkozású eseményeit keresed? Itt találod!

A hatharom.com új sorozatot indított pár hete, mellyel próbáljuk megkönnyíteni olvasóink, illetve a    -játékosok dolgát. A történet lényege, hogy megpróbálunk egy olyan kombinációs szelvényt összeállítani, amelyről úgy véljük, hogy a hétvége legnagyobb profittal kecsegtető magyar vonatkozású eseményeit tartalmazza.

A szorzók, események természetesen a    -ról származnak, hiszen könnyen lehet, hogy más irodában ezen mérkőzéseket, fogadási opciókat egyszerűen nem lehet megjátszani.

Szolnok-Kaposvár
Tipp: Szolnok
Odds:
1.18 @ Tippmixpro

Jó passzban várja a Szolnok a hétvégi mérkőzését, hiszen a Tisza-parti gárda legutóbbi két meccsét megnyerte. A legutóbbi hazai bajnokijukon Vojvoda Dávidék a listavezető Alba Fehérvárt kapták el, s győzték le magabiztosan, 14 ponttal. A Kaposvárra sem lehet különösebb panasz, de a Somogy megyeiek házon kívül nem túl acélosak, s amíg a hazaiaknál mindenki százszázalékos, addig a vendégeknél többen is kisebb sérülésekkel, betegségekkel bajlódnak. A felek legutóbb a Magyar Kupában találkoztak, akkor semleges pályán az Olaj 14 ponttal tudott nyerni. Ilyen előjelek után, illetve figyelembe véve, hogy ki a pályaválasztó, szerintünk ismét a bordó-feketéknek áll a zászló.

Sopron-ZTE
Tipp: Sopron
Odds:
 1.53 @ Tippmixpro

Rangadót rendeznek Sopronban, hiszen a nyolcadik helyezett SKC a hatodik helyen tanyázó Zalaegerszeget fogadja. A hazaiak kecskeméti vereséggel, míg a vendégek a MAFC legyőzésével hangoltak a találkozóra. A ZTE meglehetősen nyögvenyelősen győzte le a gyengécske fővárosi együttesét, igaz, Fekete Viktor és Kerpe-Fronius Balázs kiválása, továbbá Julian Norfleet betegsége miatt szerkezetet kellett váltania Bencze Tamáséknak, ami meglátszott a mutatott produkción. Hétvégén ugyanez a helyzet állhat elő, így pedig nagy esély mutatkozik arra, hogy a hazai pályán jól teljesítő, mindenkit bevető Sopron sorozatban ötödjére győzi le otthoni környezetében a kék-fehéreket.

hatharom.com
Szolnok-Kaposvár Szolnok
Sopron-ZTE Sopron
@ 1.81