Sportfogadás

A Leicester és a Chelsea meccse is szerepel a kombinkban

Lássuk, hogy a hétvégén mely tippeket érzik a legerősebbnek tippmestereink, szerkesztőink!

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői összeállították szelvényüket a hétvégére, amivel hatalmasat lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket!

Everton-Hull
Tipp: Everton
Odds:
1.45 @ Tippmixpro

Az Evertonnak sikerült kiköszörülnie a Tottenham elleni csorbát, hiszen a Stolverkosok az elmúlt héten kiváló játékkal 3-0-ra győzték le hazai pályán az idén jól teljesítő West Bromwich együttesét. Igaz, ez nem volt meglepő, hiszen a liverpooliaknak nagyon megy a most futó szezonban a Goodison Parkban, az Everton például utolsó öt hazai meccsét zsinórban behúzta a bajnokságban. A Hull is jól hangolt a meccsre, de a Tigrisek házon kívül pocsékul teljesítenek, az utolsó 12 idegenbeli Premier League találkozójukból 11-et (!) elveszítettek. Ha pedig mindehhez hozzátesszük azt, hogy Ronald Koemanék négyből háromszor legyőzték a Hullt hazai pályán a PL-ben, a hazaiknál számottevő hiányzó nem lesz, míg a vendégeknél tízen is a lelátóról nézik a meccset, akkor nem kérdés, hogy kire fogadunk.

[2252464] 2017-03-18 16:00:00 Everton - Hull Cityx;

West Ham-Leicester
Tipp: Leicester vagy döntetlen
Odds:
 1.57 @ Tippmixpro

Leszálló ágban a West Ham, ugyanis a londoniak az utolsó négy meccsükön nyeretlenek maradtak, sőt a legutóbbi két találkozójukat zsinórban elbukták Slaven Bilic fiai. Ezzel szemben a regnáló bajnok Leicester az edzőváltást követően megindult felfelé, hiszen Claudio Ranieri kirúgását követően mindhárom mérkőzését megnyerték a Rókák. A hab a tortán pedig az, hogy a City keddi sikerével kiejtette a Sevillát a Bajnokok Ligájában, s immáron egyedül képviseli Angliát a legrangosabb európai kupasorozatban. Mivel a vendégeknél komoly hiányzó nem lesz, s a legutóbbi öt, West Ham elleni csatában egyszer sem maradtak alul a kék-fehérek, ezért úgy véljük, hogy ilyen előjelek után ismét nagy esély van arra, hogy a Leicester legalább egy pontot szerezzen a Kalapácsosok ellen.

[2252471] 2017-03-18 16:00:00 West Ham United - Leicesterx;

Stoke-Chelsea
Tipp: Chelsea
Odds: 
1.55 @ Tippmixpro

A Chelsea ismét bombaformában van, hiszen a Kékek sorra nyerik meccseiket. Antonio Conte csapata hétfőn például a Manchester United együttesét fektette két vállra, s jutott be a legjobb négy közé az FA Kupában. A Stoke felemásan teljesít mostanság, s noha legutóbb pontot szerzett a Manchester City ellen, azt megelőzően egy igen nagy pofonba futott bele a Tottenham otthonába. Már pedig a Chelsea jobb csapat perpillanat, mint londoni riválisa, a Kékeknek pedig egyébként is jól megy a Stoke ellen, hiszen az utolsó 21 meccséből 18-on veretlenek maradtak a Fazekasokkal szemben, a tavalyi év utolsó napján pedig 4-2-re nyertek a piros-fehérek ellen. Ezek után úgy véljük, hogy a Kékek szombati találkozójukat is behúzzák.

[2252467] 2017-03-18 16:00:00 Stoke City - Chelseax;
hatharom.com
Everton-Hull Everton
West Ham-Leicester Leicester vagy döntetlen
Stoke-Chelsea Chelsea
@ 3.53