Sportfogadás

A Roma, az Ajax és a Celta meccse hozhat pénzt a konyhára - EL-kombi

Csütörtökön folytatódik az Európa Liga, ennek apropóján egy kombit állítottunk össze.

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői összeállították idei negyedik szelvényüket az Európa Ligára, amivel hatalmasat lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket!

Krasznodar-Celta Vigo
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt
Odds:
1.65 @ Tippmixpro

Az odavágón sem a Celta Vigo, sem a Krasznodar nem hazudtolta meg önmagát, s noha az első félidő nem teljesen olyan volt, amilyet vártunk, a második játékrészben már előjött az, amit a felek igazából tudnak, s végül három gólt hoztak össze. Akkor a spanyoloknak jött ki jobban a lépés, s könnyen lehet, hogy most is így lesz, hiszen nem kell az eredmény után rohanniuk, avagy beállhatnak védekezni, s kontrákkal próbálkozhatnak, ami egyébként nagyon fekszik a vendégeknek. Az oroszoknak tehát ki kell nyílniuk, gólt kell szerezniük, ha szeretnének bejutni a negyeddöntőbe. Véleményünk szerint a felek ismét egy őszinte focit produkálnak, s így bőven benne van a pakliban, hogy az odavágót követően a visszavágón is mind a Krasznodar, mind a Celta Vigo gólt szerez.

[2466346] 2017-03-16 19:00:00 FC Krasnodar - Celta Vigox;

Ajax-Köbenhavn
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt
Odds:
 1.80 @ Tippmixpro

Két olyan csapat találkozik Amszterdamban, amely a támadófoci elkötelezett híve. Ezt a felek már egy hete is bizonyították Dániában, amikor a Köbenhavn egy pazar találkozón győzte le az Ajaxot 2-1-re. Ezúttal pedig még jobb meccset hozhatnak össze a csapatok, hiszen a piros-fehéreknek hazai pályán kiváltképp jól megy, míg az FCK az idei hét idegenbeli nemzetközi kupameccséből csak egyet bukott el, még a BL-ben, Leicesterben. Ez az ütközet is a gólokról szólhat, így pedig szerintünk nagy esély van rá, hogy mindkét csapat betaláljon, hiszen az Ajax hátrányban van, de a Köbenhavn sem dőlhet hátra, mivel soványka az előnye.

[2466353] 2017-03-16 21:05:00 Ajax - FC Koppenhágax;

Roma-Lyon
Tipp: Több, mint 1,5 gól az első félidőben
Odds: 
1.80 @ Tippmixpro

A felek parádés meccset produkáltak egy hete, hiszen a Lyon 4-2-re tudott nyerni. Mindez azt jelenti, hogy a Romának már az első perctől támadnia kell, hiszen minimum két rúgott gólra szüksége van. Ez pedig borítékolható, hogy így lesz, hiszen a Farkasok a támadófocira fektetik a hangsúlyt, igaz, mindez a franciákról is elmondható. Egy hete az első 45 percben háromszor is megzördült a háló, avagy szerintünk bőven van esély arra, hogy ilyen előjelek után legalább két találatot összehozzanak a csapatok a félidőig.

[2466349] 2017-03-16 21:05:00 Roma - Lyonx;
hatharom.com
Krasznodar-Celta Vigo Mindkét csapat szerez gólt
Ajax-Köbenhavn Mindkét csapat szerez gólt
Roma-Lyon Több, mint 1,5 gól az első félidőben
@ 5.35