Bajnokok Ligája

A Bayern felnőtt a Barcelonához, a Leicestert viszont teljesen leírják a bukik

  • varin

Több, mint harmincszoros pénzt fizetnének az irodák, ha Craig Shakespeare tovább írná a Rókák sikertörténetét.

Szerda estére kialakult a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének mezőnye, három spanyol, két német, egy olasz, egy francia és egy angol csapat várja a pénteki, nyoni sorolást. Mivel kiemelések ebben a szakaszban már nincsenek, így bárki kaphat bárkit, amelynek akár egy Bayern München-Dortmund vagy Barcelona-Real Madrid is lehet az eredménye. De lássuk, a fogadóirodák hogyan látják az esélyeket!

Melyik csapat nyeri a Bajnokok Ligáját?
   
Barcelona 3.75
Bayern München 3.85
Real Madrid 5.50
Juventus 8.50
Atlético Madrid 10.50
Borussia Dortmund 11.00
Monaco 17.50
Leicester 31.00

Bár korábban arról írtunk, a katalán csapat az egyértelmű favorit a negyeddöntőket megelőzően, a bukmékerek meggondolták magukat és a bajorok szorzóját is lecsökkentették a Barcelona mellé. Harmadik helyen a Real Madrid, negyediken pedig a Juventus áll.

Külön érdekesség, hogy a Monaco hiába nyújtott meggyőző teljesítményt a Manchester City ellen, a Leicester pedig ütötte ki a bombaerős Sevillát és nyeregeti sorban a meccseit, teljesen esélytelenként kezelik őket a bukmékerek.

A negyeddöntők első mérkőzéseit április 11-12-én, míg a visszavágókat 18-19-én bonyolítják le. Az elődöntőket pedig május 2-3-án és 9-10-én játsszák, míg a döntőre, a walesi Nemzeti Stadionban június 3-án, szombaton kerül sor.

A pénteki sorsolást oldalunk ÉLŐBEN közvetíti!