Sportfogadás

Ennek a BL-meccsnek megjósolhatatlan a végeredménye?

2-1-es előnyből várhatja a Sevilla a Leicester City elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntős visszavágót. A meccsre fogadók között óriási a szórás. Te mire tippelnél?

Komoly izgalmakat tartogat a Leicester City - Sevilla BL-mérkőzés, miután az odavágón az andalúz alakulat 2-1-es győzelmet aratott. Az angol bajnoknak tehát már 1-0-s siker is elegendő volna a továbbjutáshoz, míg a Sevilla egy rúgott góllal kedvező pozícióba hozhatná magát. A bukmékerek szerint inkább a spanyolok az esélyesebbek, de jól mutatja a mérkőzés kiszámíthatatlanságát, hogy minden opcióra magas szorzót kapunk.

   
Leicester Döntetlen Sevilla
3.05 3.45 2.15

A     adatai szerint a fogadók körében is nagy a szórás, hiszen közel azonos mértékben fogadják a győzteseket. Az angolok sikerére a beérkezett tétek 37 százaléka került, míg a Sevilla győzelmét a fogadók 45 százaléka gondolja. A döntetlen - amely spanyol továbbjutást jelentene - 18 százalék fogadta meg. 

A hatharom.com is tippelt a mérkőzésre, méghozzá egy elég merészet, ha kíváncsi vagy 3,50-es szorzós ajánlatunkra, kattints ide!

[2422879] 2017-03-14 20:45:00 Leicester - Sevillax;