Bajnokok Ligája

Jöhet egy újabb csoda a Leicester Citytől?

Az angol bajnok hátrányból, ám korántsem reménytelen helyzetből indul csatába kedd este.

A Leicester City-Sevilla (1-2) az M4 Sporton lesz látható, míg a Juventus-Porto (2-0) találkozót a Sport 1 tűzi műsorára 20 óra 45 perctől!

Ha valakit a Sevilla-Leicester derbi 70. perce körül megkérdeztek volna, mit is vár még ettől a párharctól, alighanem valami olyasmi lett volna a válasz, hogy semmit, hiszen a nyolcaddöntő teljes mértékben lefutott. A Sevilla sorra alakította ki a helyzeteket, a Leicester játékosai pedig egy szétesett gárda benyomását keltve andalogtak a pályán. Ám nem sokkal később jött Jamie Vardy szépítése, majd Ranieri kirúgása és a párharc hirtelen újra kétesélyes lett. Képes lesz vajon a City egy sokadik bravúrra?

   
Leicester Döntetlen Sevilla
3.05 3.45 2.15

"Szeretnénk bátran játszani, mindent megteszünk a továbbjutásért. Persze ez nem jelenti azt, hogy őrült módon támadunk majd, mert tudjuk, az andalúz gárdát is világklasszisok alkotják, de az, hogy idegenben gólt szereztünk, nagy lehetőséget biztosít számunkra" - nyilatkozta a City nemrég kinevezett trénere, Craig Shakespeare.

Noha a Sevilla hétvégén bajnokit játszott, míg a Leicester mérkőzése elmaradt, a spanyol gárda kulcsemberei is pihentek lehetnek, hiszen Jorge Sampaoli tartalékolt a Leganes ellen, amelynek végül pontvesztés lett az eredménye. A friss csapatokat ráadásul sérülések sem sújtják, hiszen az angoloknál csupán Mendy, míg a vendégeknél Krohn-Deli és Trémoulinas nem bevethető.

[2422879] 2017-03-14 20:45:00 Leicester - Sevillax

Ami a kezdőcsapatokat illeti, az argentin zseni visszavezényelheti a csapatába a Premier League-tapasztalattal is bíró N'Zonzit, valamint Nasrit, míg elől a Vitolo-Jovetics duó kezdhet. A Rókáknál már nagyobb kérdés, hogy ki játszik majd Jamie Vardy oldalán.

Mindenképpen biztató lehet a Leicester számára, hogy az utolsó két győzelmüket (Hull City, Liverpool) olyan arányban aratták, amely kedd este továbbjutást érne, ám a jelenlegi Sevilla talán még Jürgen Klopp csapatánál is magasabb szintet képvisel.

Ami biztosnak látszik, hogy a Leicester nem fog továbbjutni 1-0-val, arra ugyanis nem alapozhatnak az angolok, hogy a Sevilla idegenben gól nélkül marad - miként ez csak ötször fordult elő idén. Vardyéknak mindenképpen agresszívan, bátran és az esélytelenség nyugodtságával kell megpróbálniuk a továbbjutást kiharcolni. Véleményünk szerint igazán látványos, szórakoztató visszavágó vár ránk ma este és már az első félidőben láthatunk több gólt is.

hatharom.com
Mindkét csapat betalál az első félidőben
@3.50
[2422879] 2017-03-14 20:45:00 Leicester - Sevillax;