Tipp

Itt a vége, Timi!

  • Cesc18

Egy több, mint háromórás küzdelem után nem sok esélyt adunk Bacsinszkynek a torna harmadik kiemeltje ellen.

Vasárnap a magyar felmenőkkel rendelkező Bacsinszky Tímea a torna egyik legbetegebb meccsét játszotta Kiki Bertens ellen. 3 óra 24 percen át gyilkolták egymást, a második szettben a holland két meccslabdát hárított, majd a döntő szettben már neki volt négy. Végül Bacsinszky hatodik nekifutásra tudta megnyerni a mérkőzést. Nem csak mentálisan, de fizikálisan is pokolian fárasztó lehetett, hiszen a legnagyobb melegben játszottak. 

A meccs után egy hosszabb lélegzetvételű interjút adott, melynek első kérdése arra vonatkozott, hogy, miként sikerült ezt túlélnie? A következőt válaszolta rá:

Van a közelben egy kórház...? Tudom, nem volt egy csodálatos tenisz, de mindketten hatalmasat küzdöttünk. 

Nagyon meglepő lenne, ha ezek után fit állapotban lenne...Természetesen az ő szintjükön egy nap rengeteget jelent regenerálódás szempontjából, de ez akkor is extrém hosszú meccs volt, ráadásul nagy hőségben. 

Egyébként sem számítana favoritnak a végső győzelemre is esélyes Karolina Plísková ellen. A langaléta cseh lány elég komoly szezont fut, már két tornagyőzelmet begyűjtött és összesen 17 nyertes meccse van. 

Monica Puig ellen egy 1-6-tal kezdte a tornát, viszont nem egy leányálom a nyitómeccsen az olimpiai címvédővel játszani, így valahol érthető. Miután belerázódott megfordította az eredményt, az előző körben pedig már 2-0-ra nyert. 

Az egymás elleni mérlegük 2-1 Bacsinszky javára, viszont a tavalyi meccsüket Plísková nyerte, méghozzá 6-4, 6-2 arányban. Most is valami hasonlóra számítok, az elején még kaparni fog a svájci, de, ha elment az első szett, akkor nem hiszem, hogy lesz már ereje a fordításhoz. Főleg, ha a cseh lélegzetvételhez sem engedi. Képes olyan teniszre, hogy egyszerűen lebombázza az ellenfelét a pályáról. 

Mindent összegezve, jó értéket látok Plísková kétszettes győzelmében, amire 1.85-ös oddson fogadhatunk az állami irodában.

hatharom.com
Plísková 2-0
@ 1.85