Sportfogadás

Erős kombival készültünk a BL-re

Kedden és szerdán folytatódik a Bajnokok Ligája, ennek apropóján egy kombit állítottunk össze.

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői összeállították idei harmadik szelvényüket a Bajnokok Ligájára, amivel hatalmasat lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket!

Juventus-Porto
Tipp: Juventus
Odds:
1.60 @ Tippmixpro

Noha az odavágót 2-0-ra megnyerte a Juventus, köszönhetően például Alex Telles korai piros lapjának, úgy véljük, hogy a Zebrák hazai pályán is bizonyítják, hogy jobbak, mint a portugálok. Egyrészt a Porto az idei szezonban nem túl acélos házon kívül, hiszen a fontosabb meccseken nem tudott komoly eredményt felmutatni, másrészt a Juventus Stadion igazi oroszlánbarlangnak számít, mivel nem sok klubnak termett ott babér ezidáig. Ezen kívül pedig muszáj megemlíteni, hogy a minőségi különbség is az olaszok felé billenti a mérleg nyelvét, ezért azt várjuk, hogy a Juve kettős győzelemmel masíroz be a negyeddöntőbe.

[2422878] 2017-03-14 20:45:00 Juventus - FC Portox;

Atlético Madrid-Leverkusen
Tipp: Több, mint 2,5 gól
Odds:
 1.60 @ Tippmixpro

A felek egy pazar odavágót produkáltak, amikor is az Atlético Madrid 4-2-re tudott nyerni a Leverkusen otthonában. A német csapatnak így támadnia kell, hiszen minimum három lőtt gólra van szüksége, ha tovább szeretne jutni. Így pedig ismét egy nyíltsisakos találkozóra van kilátás, s mivel a Matracosoknak jól megy otthoni környezetükben, így nagy esély mutatkozik arra, hogy a felek visszavágóján is legalább három gól szülessen.

[2422876] 2017-03-15 20:45:00 Atlético Madrid - Bayer Leverkusenx;

Monaco-Manchester City
Tipp: Több, mint 1,5 gól az első félidőben
Odds: 
1.90 @ Tippmixpro

Két támadófelfogású csapat feszül egymásnak szerdán Monacóban, ahova a Manchester City látogat. A franciáknak menniük kell előre, hiszen kétgólos hátrányban vannak, míg az angoloknak papíron az egygólos vereség is belefér, de Guardiolát ismerve aligha bekkelnek majd a vendégek. A felek az odavágón egy nyolcgólos, pazar meccset hoztak össze, úgy, hogy az első félidőben háromszor találtak be a csapatok. Mivel a hazaiaknak a kezdő sípszótól menniük kell az eredmény után szerdán, ezért úgy véljük, hogy ismét nagy esély van arra, hogy az első játékrészben legalább két találat szülessen.

[2422874] 2017-03-15 20:45:00 Monaco - Manchester Cityx;
hatharom.com
Juventus-Porto Juventus
Atlético Madrid-Leverkusen Több, mint 2,5 gól
Monaco-Manchester City Több, mint 1,5 gól az első félidőben
@ 5.02