Heti műsor

Jön a derbik hete!

Újabb izgalmas hét vár a sportfogadás szerelmeseire, megpróbáltuk kiemelni, hogy mely találkozókra, eseményekre lesz érdemes odafigyelni az előttünk álló hét napban.

A Chelsea hétfőn a Manchester Uniteddal meccsel.

A hét eseményei

A héten mindössze egyetlen egy NB I-es találkozót rendeznek, mégpedig csütörtökön, amikor is a 20. fordulóból elmaradt Vasas-Haladás ütközetet pótolják. A többiek legközelebb április első napján lépnek pályára, köszönhetően annak, hogy válogatottunk megkezdi felkészülését a portugálok elleni világbajnoki selejtezőre.

A hét folyamán a Vasas-Haladás meccsről, illetve a válogatott felkészüléséről többet is megtudhat az, aki a hatharom.com-mal tart, hiszen oldalunk ezen eseményekkel bővebben foglalkozik majd!

[2295521] 2017-03-16 17:30:00 Vasas - Haladásx;

A héten folytatódnak a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőinek visszavágói, kedden és szerdán négy mérkőzést rendeznek. A Juventus kétgólos előnyből fogadja a Porto (H: 1.60 D: 3.60 V: 5.60) együttesét, szintúgy, mint az Atlético Madrid a Leverkusent (H: 1.60 D: 3.75 V: 5.30). A Sevilla egygólos előnyben utazik a Leicesterhez (H: 3.40 D: 3.50 V: 2.00), míg a Manchester City kétgólos fórból várja monacói (H: 2.50 D: 3.60 V: 2.50) visszavágóját.

Az Európa Ligában csütörtökön nyolcra redukálódik a talpon maradottak száma, ugyanakkor jó pár izgalmas meccs vár még ránk. Egy párosítás - Genk-Gent - kivételével még teljesen nyíltak a párharcok, ugyanakkor a Romának nagyon kaparnia kell a Lyon ellen, ha tovább akar jutni, de az Olimpiakoszra is pokoli 90 perc vár a Besiktas otthonában. A német párharcban - Mönchengladbach-Schalke - gyakorlatilag "nulláról" indulnak a felek, míg a Manchester Unitednek papíron sétagalopp lesz a Rosztov legyőzése az Old Traffordon.

Angliában hétfőn gigarangadót rendeznek az FA Kupában, hiszen a Chelsea a Manchester United gárdáját (H: 1.80 D: 3.20 V: 4.05) fogadja. A hétvégén aztán már a Premier League-re fókuszálunk a szigetországban, amikor is a nagyok közül az Arsenal a West Bromwichoz, a Chelsea a Stoke-hoz, a Vörös Ördögök a Middlesbroughhoz látogatnak, míg a forduló rangadóján a Manchester City a Liverpool együttesét fogadja.

Németországban a Dortmund kétszer is pályára lép héten, kedden a Német Kupában a Lotte otthonában (H: 14.50 D: 6.75 V: 1.12), míg pénteken a Bundesligában az Ingolstadt gárdáját fogadják a sárga-feketék. Szalai Ádám Hoffenheimje a Leverkusent látja vendégül, míg Dárda Pál Herthája a Köln, Gulácsi Péter Leipzigje pedig a Bremen otthonában vizitál. A rekordbajnok Bayern München a Mönchengladbach otthonában szerepel a forduló zárómérkőzésén.

Spanyolországban a nagyok közül a Barcelona a Valenciát fogadja, az Atlético Madridra és a Real Madrida viszont rangadó vár. A Matracosok hazai pályán játszanak a Sevilla együttesével játszanak, míg Cristiano Ronaoldóék az Athletic Bilbao otthonába hivatalosak.

Olaszországban a Lazio hétfőn a Torinót fogadja (H: 1.55 D: 4.05 V: 5.30), majd vasárnap a Cagliarihoz látogat. A Milan a Genoa ellen javíthat, míg a Juventus a Sampdoria ellen erősítheti meg vezetőpozícióját. A Napolira könnyed feladat vár az Empoli otthonában, de vélhetően a Roma sem izzad meg otthon a Sassuolo ellen. Az Inter megszenvedhet a Torinóban, míg Nagy Ádám Bolognájára sem vár sétagalopp a Chievo elleni hazai meccsen. A Sallai Rolandot és Balogh Norbertet soraiban tudó Palermo ezúttal az Udineséhez utazik.

[2463480] 2017-03-13 20:45:00 Chelsea - Manchester Unitedx;

A topligás találkozókkal a hét folyamán bővebben is foglalkozik majd a hatharom.com, így aki velünk tart, az semmiről sem marad le!

Amire még érdemes figyelni

Fociból a fentebb nem említett többi topligás találkozóra lesz érdemes fogadni, illetve az NB II-re, ahol dupla fordulót rendeznek. Csütörtökön a Puskás Akadémia-Békéscsaba, míg vasárnap a Békéscsaba-Kisvárda ütközetre lesz érdemes odafigyelni. Férfi kézilabda kirakatcsapataink ezúttal egymással mérik össze tudásukat, ugyanis a Veszprém a Szegedet fogadja. A magyar férfi kosárlabdázók NB I-jében ismét dupla fordulót rendeznek a héten, az NBA-ben természetesen újabb mérkőzések kerülnek terítékre, míg a darts Premier League-ben már a hetedik kör jön csütörtökön.

Az előttünk álló hét napban sem maradunk tehát események nélkül, bőven lesz mire fogadni, szokásainkhoz híven a legnagyobb profittal kecsegetető tippeket kivétel nélkül megtalálhatjátok majd a Protipp-rendszerben.

Ami a többi sportágat illeti, a szokásos előzetesek mellett tippek is elérhetők lesznek oldalunkon, vagyis ezen a héten is érdemes lesz a hatharom.com-mal tartani, hiszen ha nyerni akartok, akkor a legjobb helyen jártok!