Sportfogadás

Liverpooli csapatokra és az Arsenalra fogadunk - angol foci kombi

Lássuk, hogy a hétvégén mely tippeket érzik a legerősebbnek tippmestereink, szerkesztőink!

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői összeállították szelvényüket a hétvégére, amivel hatalmasat lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket!

Everton-West Bromwich
Tipp: Everton
Odds:
1.60 @ Tippmixpro

Azonos előjelekkel várják a felek az Everton-West Bromwich mérkőzést, hiszen a múlt héten mindkét csapat kikapott, míg azt megelőzően mind a liverpooli, mind a birminghami gárda egy jó darabig nem talált legyőzőre. A hazai pálya előnye azonban a Stolverkosok malmára hajtja a vizet, Ronald Koeman együttese ugyanis a legutóbbi négy otthoni bajnoki meccsét megnyerte. A kék-fehéreknél ráadásul egyre kevesebb a sérült játékos, már csak Yannick Bolasie és Muhamed Besic hiányzik majd szombaton. A WBA-nak ugyan jól megy a Goodison Parkban az utóbbi években, azonban a legutóbbi hét idegenbeli meccséből csak egyszer tudott nyerni, a komolyabb játékerőt képviselő gárdákkal szemben viszont igen nagy pofonokat kapott Tony Pulis együttese. Már pedig az Evertonban rengeteg minőségi játékos található, így szerintünk bő négy év után a Stolverkosok ismét legyűrik hazai pályán Gera Zoltán egykori csapatát.

[2252457] 2017-03-11 16:00:00 Everton - West Bromwich Albionx;

Arsenal-Lincoln City
Tipp: Hazai csapat góljainak száma 3,5 felett
Odds:
 1.80 @ Tippmixpro

Az FA Kupa negyeddöntői közül a legegyértelműbb mérkőzés az Arsenal-Lincoln City lesz. A felek közt négy osztálynyi különbség van, s kijelenthetjük, hogy a kiscsapatnak gyakorlatilag esélye sincs az Emiratesben. Noha az Ágyúsok nincsenek jó passzban, hiszen a Liverpooltól és a Bayern Münchentől is nagy pofont kaptak az elmúlt napokban, voltaképp ez az egyetlen sorozat, ahol odaérhetnek a végelszámoláskor, ráadásul ez egy jó felhozó mérkőzés lehet a csapat számára a szezon hajrájára. Így pedig nagy esély mutatkozik arra, hogy a felek szombati meccse Arsenal gálával érjen véget, avagy szerintünk Arséne Wenger együttese legalább négyszer betalál a Lincoln Citynek, egyébként is illene már kiszolgálnia a közönséget a londoni alakulatnak.

[2463483] 2017-03-11 18:30:00 Arsenal - Lincolnx;

Liverpool-Burnley
Tipp: Hazai csapat nyer és 2,5 gól felett
Odds: 
1.60 @ Tippmixpro

Úgy tűnik, hogy a Liverpool kimászott a gödörből, hiszen a múlt héten komoly rangadót nyert meg hazai pályán, Jürgen Kloppék az Arsenalt győzték le 3-1-re az Anfield Roadon. Ezzel szemben a Burnley pocsékul teljesít az utóbbi hetekben, zsinórban öt nyeretlen tétmérkőzésnél jár már az újonc, s a 12. helyre csúszott vissza a Premier League tabelláján. A bordó-kékek egyébként is nagyon gyengék idegenben, ráadásul hét hiányzójuk is lesz vasárnap, vagyis abszolút nem a vendégeknek áll a zászló. Ha Jürgen Kloppék tudják hozni azt, amit például egy hete, akkor ujjgyakorlat lesz számukra lenyomni a Burnleyt, s abban is biztosak lehetünk, hogy a gólok sem maradnak el.

[2252193] 2017-03-12 17:00:00 Liverpool - Burnleyx;
hatharom.com
Everton-West Bromwich Everton
Arsenal-Lincoln City Hazai csapat góljainak száma 3,5 felett
Liverpool-Burnley Hazai csapat nyer és 2,5 gól felett
@ 4.61