NB I

Ezzel a szelvénnyel keresnénk meg a hétvégi sör árát!

11 forduló maradt még az OTP Bank Liga szezonjából, a hátralévő játéknapokra pedig összeállítunk egy-egy kombinációs szelvényt a hétvégi kiadások fedezésére. Lássuk az elsőt!

Fotó: zoldlelato.com

FTC - Haladás
Tipp: FTC nyer
Odds:
TippmixPro@1.40

Debrecen, Videoton, Honvéd, Újpest - ezek csapatok voltak a Fradi tavaszi ellenfele és ahhoz képest, hogy mindenki a Doll-csapat vesszőfutásáról beszél, a zöld-fehérek veretlenül lehozták ezeket a meccseket, az öt tétmeccsen összesen egy gólt kaptak. Az Újpest elleni megnyert derbi sokat lendíthet Bödééken, akik hétvégén azt a Haladást fogadják a Groupamában, amely 2013 óta nem tudott nyerni a fővárosban. A szombathelyiek ugyan hétvégén legyűrték a Gyirmóton vendégként, de azt megelőzően még augusztusban a Debrecen otthonában szerezték meg a három pontot.

A Fradi a 4. a tabellán, hat pont a lemaradása a listavezető Vidivel szemben, amely a Diósgyőr ellen hozható meccs elé néz, így Dolléknak nem maradt más választása, be kell húzniuk a Hali ellen meccset. Szerintünk meg is teszik.

[2295528] 2017-03-11 18:00:00 Ferencváros - Haladásx;

Videoton - Diósgyőr
Tipp: Videoton nyer
Odds: TippmixPro@1.20

Csütörtökön bejelentették, hogy a Dániában dolgozó Bódog Tamás lesz a Diósgyőr új vezetőedzője, aki majd hétfőn veszi át a miskolciak irányítását, addig az ideiglenesen megbízott Vitelki Zoltán dirigálja a csapatot. A DVTK számára túl sok jó nem ígér a felcsúti kiruccanás, hiszen a Videoton lesz az ellenfél, amely rendíthetetlenül robog a bajnoki cím felé.

A pillanatnyi formák alapján nem kérdés, hogy ki a favorit, az egyetlen, amibe a Diók kapaszkodhatnak, az az, hogy a legutolsó három egymás elleni meccset egyaránt ők nyerték. Viszont minden sorozat megszakad egyszer, a csapatkapitányát - és hitét? - vesztett borsodiak szerintünk nem tudják borítani a papírformát.

MTK - Vasas
Tipp: Gólszám 1,5 felett
Odds: TippmixPro@1.40

Emlékszünk még a tavalyi szezon végére? Az utolsó körben rendezték az MTK-Vasas bajnokit, méghozzá Dunaújvárosban, a Fáy utca helyett,  az angyalföldieknek pedig létkérdés volt a győzelem, hiszen akkor nem a bajnoki címért, hanem az élvonalbeli tagság meghosszabbításáért küzdöttek.

A meccs előtti hercehurca felhúzhatta Remiliéket, hiszen akkor is és azóta már újabb két alkalommal kifújták az orrát az MTK-nak, amely viszont most hasonló cipőben jár, mint tavaly a Vasas, hiszen csupán két pontra van a kiesőhelytől.

Mindkét csapat kellenének a pontok, ezért ocsmány bunkerfoci helyett inkább egy jó kis fővárosi rangadót vizionálunk, ahol legalább látunk majd két találatot.

hatharom.com
FTC - Haladás FTC
Videoton - Diósgyőr Videoton
MTK - Vasas 1,5 gól felett
@2.35
2017-03-11;212