Bajnokok Ligája

Az UEFA elmeszeli a Barca-PSG bíróját

  • MVB80

Deniz Aytekin az idei Bajnokok Ligája-sorozatban már nem vezet több mérkőzést.

Még csak március eleje van, de máris láttunk idén két olyan fordítást, ami bekerül majd a sporttörténelem legnagyobb sztorijai közé: a Super Bowlon a New England 25 pontos hátrányból fordított az Atlanta ellen, szerdán a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján a Barcelona tett csodát, amely a 88. percben még három gólra volt a továbbjutástól.

A meccsről már sokan sok helyen elmondták a magukét, és biztos, hogy még sokáig téma lesz, aminek részben az is az oka, hogy a német játékvezető, Deniz Aytekin elkövetett néhány komoly hibát.

Főszereplő lett a bíróból

Elmaradt egy büntető a PSG javára, amikor 3-1-nél Mascherano a lövés pillanatában eltalálta a ziccerben lévő Di María lábát, a másik oldalon viszont megette a spori Suárez borulását. Neymar pedig egy kiállítást úszott meg, amikor hátulról dühből odapakolt egy komolyat Marquinhosnak.

Úgy tűnik, a bírói hibák nem maradnak következmény nélkül, mert a Marca szerint az UEFA játékvezetői bizottságának vezetője, Pierluigi Collina azt tervezi, hogy ebben a szezonban nem jelöli több BL-meccsre Aytekint.

Ami persze a párizsiakat nem vigasztalja, bár az is igaz, annak a csapatnak, amely 4-0-s előnyről várja a visszavágót, hiba lenne egyedül a bíró nyakába varrni a kiesést.

Melyik csapat nyeri a Bajnokok Ligáját?
   
Barcelona 3.70
Bayern München 4.05
Real Madrid 5.75
Juventus 9.00
Atlético Madrid 10.75
Borussia Dortmund 10.75