Sportfogadás

Házi rangadókra és a Celta meccsére fogadunk - EL-kombi

Csütörtökön folytatódik az Európa Liga, ennek apropóján egy kombit állítottunk össze.

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői összeállították idei második szelvényüket az Európa Ligára, amivel hatalmasat lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket!

Celta Vigo-Krasznodar
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt
Odds:
2.10 @ Tippmixpro

Mind a Celta Vigo, mind a Krasznodar nyolcaddöntőbe való jutása meglepetés volt, hiszen a spanyolok a Sahtar Donyeck együttesét, míg az oroszok a Fenerbahcét ejtették ki. A gárdák sikereiket annak köszönhették, hogy a hazai bajnokságuk mellett az Európa Ligában sem a védekezésre fektették a hangsúlyt. Mivel most is ez várható a felektől, s mind a spanyolok, mind az oroszok jobbnál jobb támadókkal rendelkeznek, ezért úgy véljük, hogy a mindkét csapat szerez gólt fogadási opció lehet a nyerő a Celta Vigo-Krasznodar ütközetre.

[2466338] 2017-03-09 21:05:00 Celta Vigo - FC Krasnodarx;

Schalke-Mönchengladbach
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt
Odds:
 1.70 @ Tippmixpro

A felek szombaton találkoztak legutóbb, s akkor egy kiváló, gólgazdag mérkőzést hoztak össze, hiszen a Mönchengladbach 4-2-re tudott nyerni. Akkor a bajnokságban mérték össze a felek a tudásukat, míg most az Európa Ligában meccselnek a Veltins Arénában. Azonban egy valami biztos, mindkét csapat minimum ugyanazzal az elánnal veti bele magát a hétközi találkozóba, hiszen ki ne akarná kiejteni a másikat, vagyis ismét egy jó és gólgazdag meccsre van kilátás. Már pedig, ha ez valósul meg, akkor nagy esély van arra, hogy mindkét csapat betaláljon, ami egyébiránt elég sűrűn elő szokott fordulni a felek mérkőzésein.

[2466340] 2017-03-09 21:05:00 Schalke 04 - Mönchengladbachx;

Gent-Genk
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt
Odds: 
1.90 @ Tippmixpro

Két belga csapat is összeméri tudását a legjobb 16 között az Európa Ligában, nevezetesen a Gent és a Genk. A felek jó formának örvendenek, hiszen a vendégek a Bajnokok Ligájában vitézkedő Club Brugest verték hétvégén, míg a hazaiak az utolsó öt meccsükön veretlenek maradtak, nem mellesleg az előző körben a Tottenham együttesét ejtették ki az EL-ben. Mivel mindkét csapat a támadófocira fekteti a hangsúlyt, jó formában van és jól ismeri egymást, így nem lenne meglepő, ha a Gent és a Genk is gólt szerezne csütörtökön.

[2466344] 2017-03-09 21:05:00 Gent - Genkx;
hatharom.com
Celta Vigo-Krasznodar Mindkét csapat szerez gólt
Schalke-Mönchengladbach Mindkét csapat szerez gólt
Gent-Genk Mindkét csapat szerez gólt
@ 6.78