TipPics

390-szeres szorzó két meccsből? Olvasónk óriásit kaszált!

Újabb fantasztikus szelvény került fel a TipPics-be, egy kedves olvasónk 390-szeres szorzójú kombiját osztotta meg a hatharom.com olvasóival!

Fotó: hatharom.comEgy nappal azután, hogy megírtuk 'Rodrigesz' nevű olvasónk elképesztő nyereményét, amelyet a BL keddi játéknapjának meccsein hozott össze, máris itt egy újabb brutális szelvény.

Ezúttal 'szjozsef5525' osztotta meg nem mindennapi sikerét, olvasónk szintén a Napoli - Real Madrid illetve az Arsenal - Bayern München meccseket érezte meg nagyszerűen.

Az 500 forintos alaptéttel játékba adott szelvényen két félidő/vége típusú fogadást kombózott össze, a végeredmény pedig 390-szeres eredő odds és közel 200 000 forint nyeremény lett.

Olvasónk hasonlóan gondolkodott, mint 'Rodrigesz', hiszen úgy kalkulált, hogy a hátrányban lévő, de hazai közönség előtt pályára lépő csapatok kezdik jobban a visszavágókat és a szünetre mindkét gárda előnnyel vonulhat majd be az öltözőbe. Várakozásai tökéletesen ültek, hiszen Nápolyban és Londonban is hazai vezetéssel vonultak pihenőre a csapatok, ám a fordulás után megrázták magukat a sztárok és végül magabiztos győzelmet arattak az esélyesebb alakulatok. A félidő/végeredmény típusú fogadási opciók rendre magas szorzót kínálnak, így a nápolyi meccsen ez kereken 20, a londoni találkozón 19,50-szeres oddsot lehetett kaszálni.

Természetesen ezúton is gratulálunk 'szjozsef5525'-nek ehhez a fantasztikus nyereményhez!

Ha Neked is vannak csodás nyertes szelvényeid, ne habozz, töltsd fel a TipPics-rendszerbe és oszd meg másokkal sikereidet!

Kattints a képre!