TipPics

Olvasónk hatalmasat kaszált a BL keddi meccseivel! - fotó

Fantasztikus szelvény töltöttek fel a hatharom.com TipPics rendszerébe: egy kedves olvasónk több, mint fél millió forintot kaszált a Bajnokok Ligája keddi nyolcaddöntőivel.

Fotó: hatharom.comA kedden megrendezett Bajnokok Ligája nyolcaddöntős visszavágók pontosan ugyanolyan eredményt hoztak, mint az odavágók, avagy a Real Madrid és a Bayern München ugyanúgy 3-1 illetve 5-1-es győzelmet aratott, mint az első felvonás alkalmával.

A két sztárcsapat dolga ugyanakkor lényegesen nehezebb volt az idegenbeli mérkőzés alkalmával, hiszen bő 50 percen keresztül a Napoli és az Arsenal is keményen harcolt és mivel mindkét gárda megszerezte a vezetést is, egy darabig még a továbbjutásban is bizakodhatott.

A meccsek vége azonban sima lett, mint ahogy "Rodrigesz" nevű felhasználónk szelvénye is.

Olvasónk egészen elképesztő szelvény töltött fel a TipPics-rendszerbe, így egyértelmű, hogy jár neki a "nap híre" titulus.

Rodrigesz egy merész, de egyértelmű stratégiát eszelt ki a keddi napra: a hátrányban lévő, de hazai közönség előtt pályára lépő csapatok előnybe kerülnek, ám az idő múlásával a jobb csapat kerekedik felül.

Erre van is megfelelő fogadási opció a Tippmixen, a "Hazai vezetést szerez és vendég" mindkét mérkőzésen megvalósult, és mivel 9 illetve 9,50-es szorzó párosult hozzájuk, összekombózva 85,5-ös oddsot eredményezett.

Felhasználónk hat ezer jó magyar forintot szánt a projektre, így a haszon egészen busásnak mondható: kereken 513 000 forint ütötte a markát.

Természetesen ezúton is szeretnénk gratulálni "Rodrigesz"-nek, aki a TipPics történetének legnagyobb nyereményét osztotta meg másokkal!

Kattins a képre!