Premier League

Jöhet az újabb City-parádé!

A Premier League 28. fordulójából előrehozott mérkőzésén a Manchester City a Stoke együttesét fogadja szerda este.

Újabb parádét rendezhet a CIty. - Fotó: mancity.com

Hétvégén FA Kupa játéknapot tartanak Angliában, ahol a Manchester City is érdekelt, így az Égszínkékek már szerdán lejátsszák a 28. fordulóbeli meccsüket, amikor is Pep Guardioláék az egyik kedvenc ellenfelüket, a Stoke Cityt fogadják.

A Fazekasoknak ugyanis nagyon nem megy az Etihad Stadionban, nyolc Premier League-es meccsükön mindössze egy gólt tudtak lőni, igaz, azzal a találattal nyerni tudtak, más kérdés, hogy a maradék hét találkozójukon teljesen alárendelt szerepet töltöttek be, s roppant simán kikaptak. Most is valami hasonlóra van kilátás, hiszen a hazai csapat kiváló formának örvend, a City az elmúlt nyolc ütközetéből hetet megnyert, a maradék egyen pedig remizett a Huddersfielddel, igaz, később egy ötöst lőtt a másodosztályú alakulatnak.

Az Égszínkékek vasárnap 2-0-ra nyertek Sunderlandben, méghozzá úgy, hogy szigorúan csak annyit adtak ki magukból, amennyit kellett ahhoz, hogy biztosan megszerezzék a három pontot. Ezúttal viszont ismét ráléphetnek a gázpedálra Guardioláék, hiszen felépült Kevin de Bruyne, aki vélhetően már a kezdőben kap helyet, a belga játékossal pedig mondanunk sem kell, hogy a City még inkább támadóbb felfogásban játszik. Az Etihadben meg pláne, hiszen a manchesteriek az utolsó hét otthoni meccsükön hússzor (!) voltak eredményesek.

[2252459] 2017-03-08 21:00:00 Manchester City - Stoke Cityx

Ami a vendégeket illeti, a Stoke a Tottenham elleni óriási pofont követően nyerni tudott a Middlesbrough ellen, így a piros-fehérek megtartották kilencedik helyüket a táblázaton. Ugyanakkor az újonc ellen elveszítették jobbhátvédjüket, Glen Johnsont, az angol játékossal pedig már négyre nőtt a hiányzók száma a Fazekasoknál.

A Boro ellen sem játszott egyébként jól a Stoke, házon kívül pedig nem várhatunk csodát Mark Hughes együttesétől, hiszen az utolsó hat idegenbeli Premier Leauge-meccsén a City ötször is kikapott, a komolyabb együttesektől pedig igen nagy zakókat kapott az idei szezonban. Most is erre van nagy esély, hiszen ahogy fentebb említettük a piros-fehéreknek nagyon nem megy az Etihadben.

Mindezek után egyértelmű, hogy a bukmékereknél a Manchester City a mérkőzés egyértelmű favoritja, olyannyira, hogy a     mindössze 1.22-szeres szorzót kínál a hazai sikerre. A fogadóirodában a legalább kétgólos égszínkék siker 1.55-szörös, míg a legalább háromgólos manchesteri győzelem 2.35-szörös szorzón fogadható.

A Premier League szerdai mérkőzésének szorzói -    
  1 X 2
Manchester City-Stoke 1.22 5.70 11.50



 

 

[2252459] 2017-03-08 21:00:00 Manchester City - Stoke Cityx;
209498