Sportfogadás

Mégsem tippelhetetlen a nap rangadója?

A fogadók szerint egyértelmű esélyese van a Napoli-Real Madridnak csúcsderbinek.

Fotó: Sky Sports

Első ránézésre nagyon nehezen fogadható (mi amúgy megpróbáltuk!) BL-derbi vár ránk kedden este, a Napoli 3-1-es hátrányból szeretne csodát tenni a Real Madrid ellen a San Paolóban. Ha képesek lesznek Mertensék hasonlóan jó játékot bemutatni, mint amellyel a Bernabeúban is sokkolták az első néhány percben a spanyolokat, még akár szorossá is tehetik a visszavágót, ám a fogadók többsége szerint Sarri csapata nemhogy nem nyer, de ki is kap a visszavágón is.

A mérkőzést 20 óra 45 perctől az M4 Sport közvetíti!

A magyar fogadók ugyanis egyértelműen a vendéggyőzelmet favorizálják, a     fogadóinak 63%-a a "V"-t húzta be a mérkőzésre, 2.25-szörös szorzóban reménykedve.

Ez egyébként egyáltalán nem mond ellent a nemzetközi trendeknek, hiszen a netes bukiknál még ennél is nagyobb, 64,58%-os a bizalom Benzemáékkal szemben, míg itthon csupán minden hatodik, külföldön minden negyedik fogadó tippelt az olaszok győzelmére.

A statisztikák egyébként nem jósolnak teljesen egyértelmű Real-sikert, hiszen a Blancóknak olasz csapatok ellen nem igazán jók a számai (68 meccsből 32 győzelem, 11 döntetlen és 25 vereség), ráadásul a történelemkönyvek tanúsága szerint a Milan, az Inter, a Torino és a Juventus is ért már el olyan eredményt a spanyol csapat ellen, amely kedden este továbbjutást érhet.

[2422877] 2017-03-07 20:45:00 SSC Napoli - Real Madridx;