Sportfogadás

Még a Barca-csoda is benne van a pakliban - BL-tippek

Kedden és szerdán folytatódik a Bajnokok Ligája, ennek apropóján egy kombit állítottunk össze.

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői összeállították idei harmadik szelvényüket a Bajnokok Ligájára, amivel hatalmasat lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket!

Napoli-Real Madrid
Tipp: Hazai csapat góljainak száma 1,5 felett
Odds:
1.90 @ Tippmixpro

Ha a Napoli akar valamit ettől a párharctól, akkor minimum kétszer be kell találnia kedden a Real Madridnak. Szerintünk ez összejön, hiszen az olaszok Spanyolországban sem játszottak rosszul, szintúgy, mint a legutóbbi két gigarangadón, a Juventus és a Roma ellen. Ezzel szemben Zinedine Zidane csapata felemásan teljesít mostanában, ami főként a védelem számlájára írható. A lila-fehérek hátsó alakzata főleg az idegenbeli meccseken gyengélkedik, hiszen a Királyi Gárda az utolsó hét házon kívüli ütközetén 13 (!) gólt kapott. Mindezek után pedig úgy véljük, hogy bőven van potenciál a tippben.

[2422877] 2017-03-07 20:45:00 SSC Napoli - Real Madridx;

Barcelona-PSG
Tipp: Hazai csapat góljainak száma 3+
Odds:
 1.95 @ Tippmixpro

A felek odavágóján meglepetésre a franciák 4-0-ra győzték le a katalánokat, így Lionel Messiéknek nincs más választásuk szerdán, 90 percen keresztül rohamozniuk kell a párizsiak kapuját, ha szeretnék kiharcolni a továbbjutást. Ez borítékolható, hogy megvalósul majd, mint ahogy az is, hogy a hazaiak betalálnak a vendégeknek. Szerintünk a lehetetlen is benne van a pakliban, vagyis, hogy a Barca kiharcolja a továbbjutást, hiszen a gránátvörös-kékek bombaformában vannak, az Atlético Madrid elleni idegenbeli siker átbillentette a holtponton a játékosokat, a Matracosok utáni meccset követően a Gijón ellen hatszor, míg szombaton, az Európa Ligában már a legjobb 16 között járó Celta Vigo ellen ötször találtak be Neymarék a Camp Noúban.

A PSG viszont gyengélkedik, igaz, hogy jönnek a csapatnak az eredmények, játékban azonban nem túl meggyőzőek Edinson Cavaniék. A másodosztályú Niortot és a kiesés elől menekülő Nancyt is csak a hajrában gyűrték le a piros-kékek, utóbbi együttest, az uruguay zseni büntetőjével.

A komolyabb meccseken mindig kapott egy vagy két gólt a PSG idegenben, a Montpelliernek és a Monacónak pedig háromszor is sikerült betalálnia a franciák hálójába, akkor a világ egyik legjobb támadósorával rendelkező csapatának hazai pályán miért ne jöhetne össze? Főleg, úgy, hogy minimum négyet kellene rúgnia ahhoz Messiéknek, hogy egyáltalán legyen esélyük a továbbjutásra.

[2422872] 2017-03-08 20:45:00 Barcelona - Paris Saint Germainx;

Dortmund-Benfica
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt
Odds: 
1.80 @ Tippmixpro

Habár az odavágó csak egy gólt hozott, mindkét csapat támadófocit játszik. A Dortmund például egy 6-2-es sikerrel, míg a Benfica egy soványka győzelemmel hangolt a hétközi meccsre, igaz, a portugálok már a németországi ütközetre tartalékoltak.

A Borussiának hazai pályán jól megy a BL-ben, így a lisszaboni csapat tisztában van azzal, hogy ha tovább akar jutni, akkor gólt kell rúgnia a Signal Iduna Parkban, mert egyébként esélytelen lesz, hogy kiharcolja a továbbjutást, még úgy is, hogy előnyből várja a visszavágót. A Dortmund pedig biztos, hogy megy majd előre, egyrészt habitusukból kiindulva, másrészt gólt, gólokat kell szereznie a sárga-feketéknek, hogy ott legyenek a legjobb nyolc között. Így pedig nagy esély mutatkozik arra, hogy mind a két csapat betaláljon szerdán.

[2422873] 2017-03-08 20:45:00 Borussia Dortmund - Benficax;
hatharom.com
Napoli-Real Madrid Hazai csapat góljainak száma 1,5 felett
Barcelona-PSG Hazai csapat góljainak száma 3+
Dortmund-Benfica Mindkét csapat szerez gólt
@ 6.67