Tipp

Benőtt a hisztis argentin feje lágya, jöhetnek a gólok!

  • varin

A Sheffield Wednesday a Norwich City után a lényegesen gyengébb Burton Albiont is elkalapálhatja.

Kedden este a két BL-találkozó árnyékában érdemes vetni egy pillantást az angol labdarúgás alacsonyabb ligájára is, a Championshipben ugyanis teljes fordulót rendeznek, 12 meccsen mazsolázgathatjuk a jobbnál jobb tippeket.

Külön érdekes lehet mondjuk az Ipswich-Wolverhampton derbi, a két pocsék formában lévő csapat meccse szinte könyörög a döntetlenért. De az sem véletlen, hogy az over 2.5-re irodától függően akár 2.48-szoros szorzóért is tehetünk pénzt, gólokat ugyanis egyik gárda sem szeret lőni idén. Igazi országos iksz, ahol a favorit eredmény a 0-0

Fotó: Reuters

Az általam kiszemelt mérkőzésnek viszont akad toronymagas esélyese, az igen hektikus szezont futó Sheffield Wednesday jó eséllyel elintézi hazai pályán a Burton Albiont. De nem csak a csapatnak, a gárda gólfelelősének Fernando Forestierinek is furcsán alakult eddig a szezonja.

A 27 éves argentin idénye úgy kezdődött, hogy közölte a csapat vezetőségével, ő bizony nem hajlandó ismét pályára lépni a Premier League, a Serie A és a La Liga után a Championshipben, így a szurkolókkal és a játékostársakkal is szépen összeveszett, az idénynyitón pedig nem is nevezték őt a keretbe. Az első hetei gyengén is sikerültek, ám idővel úgy tűnik, benőtt a feje lágya Forestierinek is, jelenleg egyik legfontosabb eleme a Baglyoknak.

A Hillsborough legénysége hazai pályán szépen szerzi a pontokat, 17 mérkőzésen 29 gólt szerezve gyűjtöttek 37 egységet, aminél csak a Brighton és a Huddersfield eredményesebb. Az ellenfél Burton Albion viszont idegenben gyatrán teljesít, Brightonból például egy négyessel távoztak.

A Baglyok mostani formájára jellemző, hogy a korábban bajnokesélyesnek tartott Norwich City ellen ötöt lőttek hazai pályán, Forestieri pedig egy góllal és két gólpasszal vétette észre magát.

Az utolsó négy meccsen három gólt szerző támadó ráadásul jelenleg az első számú ítéletvégrehajtó a büntetőket illetően, így bízhatunk benne, hogy ha a bíró tizenegyest ítél, annak Forestieri fut majd neki.

Mindent egybevetve a Wednesday komoly favoritja a meccsnek, az 1.70-es szorzó még csábító is lehet, hogy behúzzuk az 1-est rá, de szurkoljunk inkább egy Forestieri-gólnak, 2.65-ös szorzón.

hatharom.com
Fernando Forestieri gólt szerez
Odds: 2.65*
Tét: 4/10
Eddig éri meg: 2.20
*: Halványzöld iroda
[2259714] 2017-03-07 20:45:00 Sheffield Wednesday - Burtonx;