Angol foci

Az év meccséről ütötte ki magát Ibrahimovic

Nagy bajban lehet a Manchester United, Ibrahimovicot több meccsről is elmeszelték.

Nem múlt el utózönge nélkül a szombat délutáni Ibrahimovic-Mings affér, a MU-Bournemouth találkozón történtek miatt mindkét játékost három mérkőzésre eltiltotta az FA, habár egyiküket sem állították ki.

A találkozó első félidejében először Mings rúgta fejbe véletlenül (?) a földön fekvő Ibrahimovicot, majd a svéd erre válaszul egy szöglet után rendesen arcon könyökölte az angol játékost.

"Csak felugrottam és védtem magamat. Úgy vélem, ő ugrott nekem és balszerencsésen éppen a könyökömet találta el" - magyarázta az esetet Zlatan a mérkőzést követően.

Az esetet követően az angol szövetség fegyelmi bizottsága három-három mérkőzésre tiltotta el a két futballistát.

"Mindkét játékosra, Zlatan Ibrahimovicra és Tyrone Mingsre is eltiltás vár a Manchester United-Bournemouth meccsen történtek miatt. A futballisták két különböző incidens kapcsán érintettek, amelyeket a játékvezető ugyan nem vett észre, ám utólag a videófelvételen megtalálhatóak voltak. A játékosoknak kedden délutánig van lehetőségük a fellebbezésre."

Fotó: ManUtdFanatics

Mivel az angol bajnokságban elkövetett fegyelmezetlenség kihatással van a kupára is, így Ibrahimovic szinte biztosan nem léphet pályára a hétvégi FA Kupa-mérkőzésen a Chelsea vendégeként, valamint jelen állás szerint a Middlesbrough és a WBA elleni bajnokikat is ki kell hagynia Ibrának.

Ez egyébként nem az első eset, hogy Ibrahimovic butaságot követ el és eltiltatja magát egy fontos mérkőzésről, novemberben például a Swansea ellen összeszedte az ötödik sárgáját, ami miatt nem léphetett pályára az Arsenal ellen.

A történtek után a United szorzója a továbbjutást illetően növekedni kezdett, az FA határozatát követően a korábbi 2.10-es odds helyett már 2.25-2.35-ért fogadhatunk a Vörös Ördögök elődöntőbe jutására.

[2463480] 2017-03-13 20:45:00 Chelsea - Manchester Unitedx;