Premier League

A Tottenham rangadóra, a City simázásra készül

A londoni csapat az Everton együttesét fogadja, míg Pep Guardiola fiai a Sunderland otthonába utaznak. PL előzetes.

Kane a múlt héten mesterhármast szerzett.

A Premier League 27. fordulójának rangadóját vasárnap a White Hart Lane-en rendezik, ahol a Tottenham és az Everton csap össze. A Spurs egy hete feledtette az utóbbi hetek kudarcait, hiszen a londoni alakulat 4-0-ra győzte le a Stoke együttesét. Különösen Harry Kane volt elemében, aki 23 perc alatt klasszikus mesterhármast lőtt a Fazekasoknak. A Tottenhamnek egyébiránt nagyon jól megy hazai pályán, ahol az utolsó nyolc bajnokiját megnyerte, s ezen találkozók közül hétszer is minimum kétszer beköszönt az aktuális riválisának.

Az Evertonra hetek óta nem lehet panasz, a Stolverkosok az utolsó kilenc bajnokijukon veretlenek maradtak, aminek köszönhetően öt pontra megközelítették az ötödik helyen tanyázó városi riválisukat, a Liverpoolt.

A felek tehát jó passzban várják azt a mérkőzést, amelyen véleményünk szerint bármilyen eredmény előfordulhat, avagy leginkább gólokra érheti meg fogadni. A mindkét csapat szerez gólt fogadási opcióra a     1.70-szeres szorzót kínál, ami abszolút nem lenne meglepő, a felek formája, illetve legutóbbi két egymás elleni bajnokija alapján.

A másik vasárnapi meccsen voltaképp csak a különbség lehet a kérdés, hiszen a bombaformában lévő Manchester City a sereghajtó Sunderland együtteséhez látogat. A Fekete Macskák egyre kilátástalanabb helyzetben vannak, hiszen már három pont a lemaradásuk a 17. helyezettel szemben, ráadásul az utolsó két meccsük igencsak balul sült el, hiszen a Southamptontól hazai pályán kaptak négyet, majd az Everton otthonában is simán elhasaltak. A csapatból ráadásul öten biztosan kimaradnak sérülés miatt, míg hat futballista játéka erősen kérdéses, avagy pokolian nehéz feladat vár David Moyesra.

Merthogy a City kimászott a gödörből, az utolsó nyolc tétmeccsén veretlen maradt, melyek közül hatot is megnyert. Az utóbbi két találkozója pedig igazi gálamérkőzés volt a vendégeknek, hiszen a Bajnokok Ligájában a Monacónak, míg az FA Kupában  Huddersfieldnek lőttek öt gólt Pep Guardiola fiai. Az Égszínkékekből ráadásul csak a szokásos játékosok - Gabriel Jesus, Ilkay Gündogan - maradnak ki biztosan, vagyis perpillanat borítékolható, hogy a manchesteri alakulat zsinórban hetedjére is legyőzi a Sunderlandet. A formák alapján a vendégek akár több találattal is nyerhetnek, a legalább kétgólos City sikerre 1.65-szörös pénzt kínál a    .

A Premier League vasárnapi mérkőzéseinek szorzói -    
  1 X 2
Tottenham-Everton 1.60 3.85 5.10
Sunderland-Manchester City 9.00 5.50 1.27





 

 

2017-03-05;47
209498