Serie A

Még mélyebbre taszítanánk Nagy Ádámékat - tippek az olasz meccsekre

A kiesés elől menekül Palermo-Pescara duó is szenzációs meccset játszhat, míg Nagy Ádáméktól vereséget várunk.

Ezúttal nem bővelkedik rangadókban a Serie A, a legnagyobb érdeklődésre számon tartott derbit a Roma és a Napoli vívja majd egymással a fővárosban - ezt külön cikkben elemezzük majd ki. Ám érdekes meccsekből így sem lesz hiány, ahogy mi sem fukarkodunk a tippekkel ezúttal sem. Lássuk, mikre érdemes fogadni az előttünk álló körben.

   
  1 x 2
Roma-Napoli 2.05 3.45 3.30
Sampdoria-Pescara 1.60 3.90 4.90
Milan-Chievo 1.60 3.70 5.40
Atalanta-Fiorentina 1.90 3.40 3.85
Empoli-Genoa 2.55 3.05 2.75
Cagliari-Internazionale 5.50 3.90 1.55
Crotone-Sassuolo 3.30 3.20 2.15
Udinese-Juventus 6.30 3.90 1.50
Torino-Palermo 1.50 4.00 6.00
Bologna-Lazio 4.30 3.40 1.80

Néhány perccel az ezüstcsatát követően máris Genováé lesz a főszerep, ahová az őrült csehszlovák, Zdenek Zeman fiai érkeznek a három pontért. Zeman eddigi munkássága felemásra sikeredett, mert bár a másik genovai csapatot egy laza ötössel küldték haza, Veronában viszont rúgott gól nélkül kaptak ki. Most a kitűnő formában lévő Samp ellen is csak a tisztes helytállás lehet a cél. Különösen annak fényében, hogy Marco Giampaolo csapata vára szinte bevehetetlen, december óta nem tudott egyetlen csapat sem nyerni itt, miközben a Roma és a Bologna is fejet hajtott Murielék előtt. Véleményünk szerint ahogyan a Pescara legtöbb meccsén, ezúttal is igazi gólparádét láthatunk, de benne van a pakliban ugyanannyira egy 2-1 is, mint egy 5-0.

hatharom.com
Hazai és 2.5 gól felett
@2.10

A szombat esti mérkőzés a Milan elképesztő szériájának jegyében telik majd,

a piros-feketék ugyanis az utolsó tizenegy meccsüket megnyerték a Chievo ellen a San Siróban.

De nem csak ez mondatja velünk, hogy érdemes a hazaiakat favorizálni ezen a találkozón, hanem Montella csapatának formája is. A Deuofeuval kiegészülő gárda az utolsó négy meccsén 10 pontot szerzett és mindössze két gólt kapott, pedig a Lazio-Fiorentina-Sassuolo hármas nem arról híres, hogy fukarkodna a gólokkal. A veronai csapat is szebb napjait éli, utolsó két idegenbeli meccsüket megnyerték, ám ha megnézzük a körülményeket, akkor talán valamelyest magyarázatot kapunk ezekre a sikerekre: a Lazio ellen végig alárendelve játszottak és hatalmas szerencsével nyertek, míg a Sassuolo vendégekénk gyakorlatilag az egész meccset emberfórban játszották le. Ritka alkalom, hogy a hektikus Milanra 1.60-ért is megéri pénzt tenni, de ha egyszer mindig megverik hazai pályán a Repülő Szamarakat, akkor reménykedhetünk benne, hogy nem most szakad meg ez a remek széria.

hatharom.com
Milan nyer
@1.60

Ha már a széria, akkor muszáj megemlítenünk a Palermo számait is. A hét közben elnökét elveszítő, a kiesés elől menekülő szicíliai csapat a 13 idegenbeli bajnokijából 12-n szerzett gólt, egyedül az Empoli tudott megálljt parancsolni Nestorovskiéknak - az Inter, a Roma, a Fiorentina, a Napoli és a Juventus ellen is legalább egyszer betaláltak Balogh Norbiék. A Palermo vasárnap délután észak felé veszi az irányt és szinte biztos, hogy Torinóban is egy érdekes mérkőzést játszik majd. A Bikák ugyanis gyengélkednek az elmúlt hetekben, 2017-ben még csak a Pescarát tudták legyőzni, de összesen 17 gólt kaptak kilenc meccsen. Összefoglalva a szériákat: a Palermo idén csak egy idegenbeli bajnokiján nem lőtt gólt, a Torino az utolsó nyolc meccsén mindig kapitulált legalább egyszer és a két fél korábbi öt meccsén összesen húsz gól esett - mindegyik alkalommal jött a BTS is.

hatharom.com
Mindkét csapat szerez gólt
@1.65

Összeomlóban van a bolognai vár, Nagy Ádámék egymás után kapják a pofonokat nem csak idegenben, de hazai pályán is. A piros-kékek utolsó három hazai meccsüket elveszítették, ráadásul a Napoli-Milan-Inter trió után ismét egy nagycsapat, a Lazio érkezik a Renato Dell'Arába. Roberto Donadoni csapata ellen tényleg minden összeesküdött, az utolsó négy meccsükön hét(!) pontot veszítettek el az utolsó tíz percben. A hangulatra aligha lehet panasz most a római alakulatnál, Simone Inzaghi legénysége több, mint egy hónapja veretlen, a remek szériára pedig a Roma elleni kupasiker tette fel a koronát. A Sasok 2011 óta veretlenek Bolognában és bár az utolsó három derbi a Dell'Arában iksszel ért véget, most egyértelműen esélyesek mindhárom pontra Raduék.

hatharom.com
Lazio nyer
@1.80
2017-03-04;55
2017-03-05;55
211987