La Liga

Duplázós szorzó az Atlético csütörtök esti meccsére!?

Az Atlético Madrid ellen debütál a Deportivo La Coruna 4 napja kinevezett vezetőedzője. Lehetséges ilyen rövid idő alatt csodát tenni?

A Deportivo La Coruna abban a kellemetlen helyzetben van, hogy 2017-ben még nem sikerült tétmeccset nyernie, múlt hétvégén pedig a kieső helyen álló újonc Leganes otthonában elkönyvelt egy 4-0-s vereséget, ami után a klub menesztette Gaizka Garitant és helyére Pepe Melt nevezte ki.  Pepe Mel neve sokaknak ismerős lehet, hiszen éveken át a Betisnél dolgozott, de megfordult a West Bromwichnál is, a spanyol sajtóban pedig jó választásnak tartják a Depor élére.

1x2    
Deportivo Döntetlen Atlético Madrid
5.20 3.50 1.65

Bár a két csapat között 13 hely és 26 pont a különbség a tabellán, a bukmékerek viszonylag magas szorzót szabtak meg az Atlético Madridra, hiszen a fővárosi csapat sikere 1.65-ös szorzóval fogadható. Ha ehhez még hozzávesszük, hogy a Matracosok 11 mérkőzés óta nem kaptak ki a Deportól, akkor még izgalmasabbnak tűnik ez az odds.

De akkor mi lehet a buktató?

Hát egyrészt az "új seprű, jól seper"-effekt mindig veszélyes faktor, ráadásul Pepe Mel kiváló motivátor, aki képes lehet arra, hogy pár nap leforgása alatt felrázza a Deport. Az is kérdéses lehet, hogy a Barcelona elleni vereség után milyen lelkiállapotban vannak a vendégek, hiszen a vasárnapi meccs után az Atlético gyakorlatilag kiszállt az aranyért folytatott harcból, és már a bronzérem megszerzéséhez is komoly bravúrokra lesz szüksége.

[2300753] 2017-03-02 20:45:00 Deportivo La Coruna - Atlético Madridx

Ami a hiányzókat illeti, a hazai oldalon Raul Albentosa eltiltása miatt biztosan kihagyja a meccset, míg Celso Borges játéka kérdéses. Diego Simeone Tiagóra, az eltiltott Saúl Niguezre és Agusto Fernandezre biztosan nem számíthat, míg Juanfran játéka majd csak a mérkőzést megelőző órákban dől el.

Bár a Depor legutolsó két meccsen nem talált a kapuba, a Riazorban az új edzővel megszakadhat ez a sorozat. Az Atlético utolsó 5 idegenbeli bajnokijából négyszer kapitulált legalább egy alkalommal, ugyanakkor a Gameiro-Griezmann páros remeklésének is köszönhetően a góllövéssel sem állnak hadilábon.

Véleményünk szerint forró csütörtök estének néznek elébe La Corunában, a tétlapot böngészve pedig a mindkét csapat szerez gólt opciót szúrtuk ki, amellyel megduplázhatjuk a pénzünket.

hatharom.com
Mindkét csapat szerez gólt
@2.00
[2300753] 2017-03-02 20:45:00 Deportivo La Coruna - Atlético Madridx;
211384