Sportfogadás

Az Aston Villa-ra, a PSG-re és a Celticre fogadunk - hétközi tippek

Lássuk, hogy hét közben mely tippeket érzik a legerősebbnek tippmestereink, szerkesztőink!

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői összeállították hétközi szelvényüket, amivel hatalmasat lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket!

Aston Villa-Bristol City
Tipp: Aston Villa
Odds:
1.95 @ Tippmixpro

Noha a Villa a szezon elején a Premier League-be való feljutást tűzte ki célul, a birminghami klubnak már hátrafelé kell tekintenie, hiszen mindössze nyolc egységre van a kiesést jelentő 22. helyen tanyázó Wigantől. Amennyiben el akarja kerülni a szégyent a bordó-kék csapat, akkor az ilyen kaliberű találkozókat kíméletlenül be kell húznia, hiszen a Bristol City a 21. pozícióban áll, s abszolút nincs formában, főleg, ha a csapat idegenbeli meccseit vesszük alapul. A Villa sem tündököl mostanság, de egy tíz mérkőzésből álló nyeretlenségi szériát zárt le a csapat a hétvégén a jó erőkből álló Derby County ellen. Ez pedig jó alap lehet a folytatásra, vagyis a hazaiak sikerére fogadunk a keddi meccsen.

[2259608] 2017-02-28 20:45:00 Aston Villa - Bristol Cityx;

Niort-PSG
Tipp: PSG -1 (európai hendikep)
Odds:
 1.55 @ Tippmixpro

Egyértelmű mérkőzésre kerül sor a Francia Kupa nyolcaddöntőjében, hiszen a másodosztályú Niort a kiváló formában lévő PSG-t látja vendégül szerdán. A hazai csapatnak még a Ligue 2-ban sem megy, hiszen az utolsó két bajnokiját elveszítette, aminek köszönhetően egészen a 12. helyig csúszott vissza a táblázaton. Ezzel szemben a párizsiak, akik egyébiránt a sorozat címvédői, nem rég a Barcelonát ütötték ki 4-0-ra, míg vasárnap este az ősi rivális Marseille otthonában parádéztak, amikor is 5-1-re nyertek. Noha biztos, hogy rotál majd Unai Emery mester, ám még így is egy olyan erős PSG-t láthatunk majd szerda este kifutni a Stade René Gaillard gyepére, amely könnyedén nyerheti meg több góllal a találkozót.

[2453831] 2017-03-01 18:30:00 Niort - Paris Saint Germainx;

Inverness-Celtic
Tipp: Több, mint 2,5 gól
Odds: 
1.55 @ Tippmixpro

A Celtic idén kimagaslik a skót Premier League mezőnyéből, hiszen a 26 bajnoki találkozójából 25-öt megnyert (!), míg a maradék egyen döntetlent játszott. Az egyetlen meccset, amit a zöld-fehérek nem nyertek meg, azt szeptemberben, épp az Inverness otthonában játszották, vagyis bosszúra szomjaznak Brendan Rodgers fiai. Az ominózus ütközet óta viszont az ICT egyre gyengébb teljesítmény nyújt, igaz, a hétvégén legyűrte a Rangerst, s így elmozdult az utolsó helyről. 

A két csapat egyébiránt mindig jó és gólgazdag találkozókat játszik egymás ellen, a gárdák utolsó hét egymás elleni meccsén is ült az "over", legutóbb február közepén találkoztak, akkor a Celtic 6-0-ra tudott nyerni. Most is benne van a pakliban, hogy a glasgow-i csapat egymaga lő legalább három gólt, de az is, hogy az Inverness ismét megnehezíti a Celtic sorsát, vagyis bízhatunk abban, hogy a csapatok nem hagynak minket cserben, s "bezöldül" a tipp.

[2254041] 2017-03-01 20:45:00 Inverness - Celticx;
hatharom.com
Aston Villa-Bristol City Aston Villa
Niort-PSG PSG -1 (európai hendikep)
Inverness-Celtic Több, mint 2,5 gól
@4.68