Heti műsor

Pazar hét vár a futball szerelmeseire

Újabb izgalmas hét vár a sportfogadás szerelmeseire, megpróbáltuk kiemelni, hogy mely találkozókra, eseményekre lesz érdemes odafigyelni az előttünk álló hét napban.

A Fradi két rangadót is játszik a héten. - Fotó: facebook.com/fradi.hu

A hét eseményei

Szerdán jönnek a Magyar Kupa visszavágói, amely találkozók közül kétségkívül a Honvéd-Ferencváros mérkőzés emelkedik az átlag fölé. A második meccset a zöld-fehérek egygólos előnyből várják, de a kispestiek idegenben szerezett találata sokat nyomhat a latba a végelszámoláskor.

A hétvégén is rangadó vár az FTC-re, hiszen az NB I-ben az ősi rivális Újpest együtteséhez látogatnak a zöld-fehérek. A Honvéd is rangadót vív, a vörös-feketék a Videoton vendégei lesznek szombaton. Ezen ütközeteken kívül pedig Debrecen-Diósgyőr, Gyirmót-Haladás, Mezőkövesd-Vasas és MTK-Paks meccseket rendeznek az élvonalban.

A hét folyamán ezen meccsekről többet is megtudhat az, aki a hatharom.com-mal tart, hiszen oldalunk valamennyi találkozóval bővebben foglalkozik majd!

[2295540] 2017-03-04 18:00:00 Újpest - Ferencvárosx;

Angliában szerdán a Manchester City-Huddersfield (H: 1.12 D: 7.00 V: 14.50) FA Kupa-mérkőzés újrajátszását rendezik, hétvégén viszont már a Premier League küzdelmeire fókuszálunk. A bajnokságban a Manchester United-Bournemouth, a Tottenham-Everton, a Sunderland-Manchester City, na meg a játéknap rangadója, a Liverpool-Arsenal ütközet érdemel említést.

Németországban hétközben a Német Kupa negyeddöntőire kerül sor, a nagyok közül a Dortmund a Lotte (H: 9.75 D: 5.75 V: 1.20) otthonába látogat, míg a Bayern München a Schalke (H: 1.22 D: 5.25 V: 9.25) együttesét fogadja. A hétvégi Bundesliga fordulóban Dárda Pál Herthája a Hamburghoz, Gulácsi Péter Leipzigje az Augsburghoz látogat, míg Szalai Ádám Hoffenheimje az Ingolstadtot látja vendégül. A nagyok közül a Bayern München Kölnbe utazik, míg a Dortmund a Leverkusen alakulatát látja vendégül.

Spanyolországban dupla fordulót rendeznek a héten a La Ligában, hétközben a Barcelona a Gijónt, a Real Madrid a Las Palmast fogadja, míg az Atlético Madrid La Corunába utazik. Hétvégén Cristiano Ronaldóék Eibarban vizitálnak, Lionel Messiék a Celta Vigót, míg Fernando Torresék a Valenciát látják vendégül.

Olaszországban hétközben a kupa elődöntői jönnek, ahol két igen komoly derbit rendeznek. Kedden a Juventus a Napolival (H: 1.75 D: 3.30 V: 4.30) csap össze, míg szerdán jön a fővárosi rangadó, a Lazio-Roma (H: 2.55 D: 3.10 V: 2.55)! Hétvégén a Serie A küzdelmeire fókuszálunk, amikor is a Sallai Rolandot és Balogh Norbertet soraiban tudó Palermo a Torino gárdájához utazik, Nagy Ádám csapata pedig a Laziót látja vendégül. A nagyok közül a Juventus az Udineséhez, az Inter pedig a Cagliarhoz utazik, a Milan a Chievót látja vendégül, míg a játéknap rangadóján a Roma és a Napoli feszül egymásnak a fővárosban.

[2252443] 2017-03-04 18:30:00 Liverpool - Arsenalx;

A topligás találkozókkal a hét folyamán bővebben is foglalkozik majd a hatharom.com, így aki velünk tart, az semmiről sem marad le!

Amire még érdemes figyelni

Fociból a fentebb nem említett többi topligás találkozóra lesz érdemes fogadni, illetve az NB II-re, ahol többek közt a Puskás Akadémia-Kisvárda derbire is sor kerül. Férfi kézilabda kirakatcsapataink közül a Bajnokok Ligájában a Veszprém a Kadetten Schaffhausen együtteséhez utazik, míg a Szeged a Zágráb együttesét fogadja. A női BL-ben a Győr az Esbjerg csapatát látja vendégül, míg a Ferencváros a Thuringer együtteséhez utazik. A magyar férfi kosárlabdázók ezen a héten ismét az NB I-ben feszülnek egymásnak, az NBA-ben természetesen újabb fordulókat rendeznek, míg a darts Premier League-ben az ötödik kör jön csütörtökön.

Az előttünk álló hét napban sem maradunk tehát események nélkül, bőven lesz mire fogadni, szokásainkhoz híven a legnagyobb profittal kecsegetető tippeket kivétel nélkül megtalálhatjátok majd a Protipp-rendszerben.

Ami a többi sportágat illeti, a szokásos előzetesek mellett tippek is elérhetők lesznek oldalunkon, vagyis ezen a héten is érdemes lesz a hatharom.com-mal tartani, hiszen ha nyerni akartok, akkor a legjobb helyen jártok!