Premier League

A Liverpool rúghatja a következőt a Leicesterbe

Edző nélkül, pocsék formában fogadja a címvédő azt a Liverpoolt, amely csapat bő két hete csak erre a meccsre készül.

A Liverpool rúghatja a következőt a Leicesterbe.

A Premier League 26. fordulójának rangadója, s egyben zárómérkőzése a Leicester-Liverpool ütközet lesz hétfő este a King Power Stadionban. A felek közül egyértelműen a vendégek várják jobb passzból a találkozót, s akkor még finoman fogalmaztunk.

A Rókáknál ugyanis órási a káosz, a csapat egy pontra van a kiesőzónától, 2017-ben a Premier League-ben még csak gólt sem lőtt, az FA Kupából kiesett a harmadosztályú (!) Millwall ellen, míg szerdán hátrányba került Sevillában a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének odavágóján. A klubtulajdonosnak több sem kellett, csütörtök este azonnali hatállyal menesztette Claudio Ranierit az állásából. A csapatot perpillanat az eddigi másodedző, Craig Shakespeare, valamint az eddigi segédezőként ténykedő Mike Stowell készíti fel a Vörösök ellen. Szegény csapatot pedig még az ág is húzza, hiszen a kék-fehéreknél Islam Slimani és Leonardo Ulloa játéka erősen kérdéses hétfőn este.

Ami a vendégeket illeti, a Vörösök több, mint két hete erre a mérkőzésre készülnek, hiszen legutóbb február 11-én léptek pályára. Akkor pedig igen komoly rangadót húzott be Jürgen Klopp együttese, hiszen az LFC a Tottenham gárdáját győzte le 2-0-ra hazai pályán, aminek köszönhetően összerántották az élmezőnyt Sadio Manéék, perpillanat mindössze három egységre vannak lemaradva a második helyezett Manchester Citytől. Vagyis a játékosok korábban megtépázott önbizalma vélhetően helyreállt.

A kis pihenő a hiányzók végett is jól jött a Mersey-partiaknak, Daniel Sturridge és Dejan Lovren is felépült, ugyanakkor vélhetően a játékosokat még nem veti be Jürgen Klopp vasárnap. Igaz, még így is a vendégek felé billen a mérleg nyelve, mind minőségileg, mind a formákat tekintve, s arról már nem is beszélve, hogy a csapatok szeptemberi meccsén a Vörösök átgázoltak a Rókákon, s 4-1-re győzték le őket. A bukmékereknél így tehát nem meglepő, hogy a vendégek a favoritok, a     mindössze 1.60-szoros szorzót kínál a Liverpoolra.

A Premier League hétfői mérkőzésének szorzói -    
  1 X 2
Leicester-Liverpool 5.30 3.75 1.60





 

2017-02-27;47
209498