Sportfogadás

Hazai sikereket várunk a rangadókon - hétvégi magyar tippek

A hétvége legnagyobb profittal kecsegtető magyar vonatkozású eseményeit keresed? Itt találod!

A hatharom.com új sorozatot indított pár hete, mellyel próbáljuk megkönnyíteni olvasóink, illetve a    -játékosok dolgát. A történet lényege, hogy megpróbálunk egy olyan kombinációs szelvényt összeállítani, amelyről úgy véljük, hogy a hétvége legnagyobb profittal kecsegtető magyar vonatkozású eseményeit tartalmazza. A szorzók, események természetesen a    -ról származnak, hiszen könnyen lehet, hogy más irodában ezen mérkőzéseket, fogadási opciókat egyszerűen nem lehet megjátszani.

Szolnok-FTC
Tipp:Szolnok
Odds:
1.20 @ Tippmixpro

A férfi vízilabda OB I-ben már a felsőházi rájátszásban járunk, amikor is a bajnoki címvédő Szolnok az Eurokupa döntőjébe jutó Ferencvárost fogadja. A hazai csapat parádésan teljesít az idei szezonban, mindössze egy mérkőzést veszített el, az utóbbi hetekben pedig igen magabiztos teljesítményt nyújtanak Cseh Sándor fiai. A zöld-fehéreknek úgy tűnik, hogy sok a heti két-három komolyabb ütközet, hiszen a nemzetközi kupában a Jadrant ugyan két góllal legyőzték egy hete, hétközben viszont hazai pályán örülhettek, hogy a Szeged ellen az egyik pontot otthon tudták tartani az OB I-ben. A Szolnok pedig teljesen más kávéház, mint a Csongrád megyei alakulat, egyébként is, ha Varga Dénesék bajnokok akarnak lenni, akkor az ilyen kaliberű meccseket, még ha rangadónak számítanak is, kötelező megnyerniük hazai medencében.

Körmend-Szombathely
Tipp: Körmend
Odds:
 1.30 @ Tippmixpro

Rangadót rendeznek vasárnap a férfi kosárlabda NB I-ben, nevezetesen jön a vasi derbi, vagyis a Körmend-Szombathely ütközet! Noha novemberben, a bajnokságban a Falco magabiztosan győzte le a bordó-feketéket, múlt hét csütörtökön a Körmend méltó revansot vett, hiszen a kupában, semleges pályán, 17 ponttal győzte le a sárga-fekete gárdát. Ezúttal pedig hazai pályán játszhatnak Gasper Potocnikék, ahol idén száz százalékosak a bajnokságban, s legutóbb speciel 36 ponttal gyűrték le a megyei riválist. Mivel a szombathelyi gárda nem tényező idegenben, ezért körmendi sikerre fogadunk a vasi derbin.

Sopron-Cegléd
Tipp: Sopron
Odds:
 1.13 @ Tippmixpro

Papíron rangadóra készülnek a női kosárlabda NB I-ben, hiszen vasárnap a Sopron a Cegléd együttesét fogadja. Azonban az egymás elleni statisztikák magabiztos hazai sikert ígérnek, hiszen Fegyverneky Zsófiáék a legutóbbi 23 (!) tétmeccsüket zsinórban megnyerték a ceglédiek ellen. A Pest megyei gárda az idei szezonban erősebb, mint korábban, az ősszel mégis végig vezetve, könnyedén, hat ponttal tudott nyerni a Sopron idegenben. Habár a felek a legutóbbi két meccsüket elbukták, a hazaiak ezen vereségeiket az Euroligában szenvedték el, míg a vendégeknek a Szekszárd elleni hazai fiaskó is becsúszott az NB I-ben, amely csapatot nem is oly rég 26 egységgel páholták el Fegyvernekyék. A Sopron minőségibb és erősebb csapat, így pedig ha gárda azt a formáját hozza, amit megszoktunk tőle hazai pályán, akkor aligha kérdéses, hogy ki nyeri a vasárnapi mérkőzést.

hatharom.com
Szolnok-FTC Szolnok
Körmend-Szombathely Körmend
Sopron-Cegléd Sopron
@1.76