Sportfogadás

Belga csapatok meccseire fogadunk - EL-tippek

Csütörtökön folytatódik az Európa Liga, ennek apropóján egy kombit állítottunk össze.

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői összeállították idei második szelvényüket az Európa Ligára, amivel hatalmasat lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket!

Zenit Szentpétervár-Anderlecht
Tipp: Zenit Szentpétervár
Odds:
1.55 @ Tippmixpro

A felek belgiumi ütközetét meglepetésre az Anderlechet nyerte 2-0-ra. A találkozó eleje egyértelműen a lila-fehéreké volt, igaz, ez nem meglepő, hiszen amíg a hazaiak tétmeccsekkel, addig a vendégek felkészülési mérkőzésekkel készültek a múlt heti odavágóra. Azt követően ahogy bemelegedtek az oroszok, egyértelműen ők irányítottak, ugyanakkor minden lehetőségüket elpuskázták. Ezúttal nem hibázhatnak, s mivel egy hete csak erre a mérkőzésre készülnek, a környezeti elemek is a szentpéterváriak malmára hajtják a vizet, úgy véljük, hogy a hazaiak vissza tudnak vágni, s legyőzik az Anderlecht gárdáját csütörtökön.

[2422920] 2017-02-23 19:00:00 Zenit Szentpétervár - Anderlechtx;

Genk-Astra Giurgiu
Tipp: Genk
Odds:
 1.60 @ Tippmixpro

A felek odavágóján a Genk dominált, de az Astra kétszer is egyenlíteni tudott, s végül döntetlennel ért véget a csapatok romániai párharca. Ezúttal viszont a Cristal Arénában ütköznek meg a gárdák, ahol nagyon megy a belgáknak, elég, ha csak az EL-csoportkörének meccseit vesszük alapul, hiszen a Sassuolo, a Rapid Wien, de még az Athletic Bilbao is fejet hajtott a kék-fehéreknek. Noha egy szűk döntetlen is elég lenne a hazaikhoz az üdvösséghez, arra nem lehet játszani, s egyébként is olyan minőségbeli különbség van az együttesek közt, hogy meglepetés lenne, ha a Genk nem nyerné meg ezt a találkozót.

[2422921] 2017-02-23 21:05:00 Genk - Astra Ploiestix;

Tottenham-Gent
Tipp: Ki jut tovább? Tottenham
Odds: 
1.50 @ Tippmixpro

Az Európa Liga egyenes kieséses szakaszának első fordulójának odavágói közül a Gent sikere szólt a legnagyobbat, hiszen 1-0-ra legyőzte hazai pályán a Tottenham együttesét. A belga alakulat egy roppant szerencsés találattal gyűrte le angol riválisát, egyébként a londoniak diktálták a tempót. Vélhetően ez ezúttal is így lesz, na, meg az is borítékolható az első meccs alapján, hogy ezúttal a lehető legjobb összeállításában küldi pályára együttesét Mauricio Pochettino. Az argentin már az odavágón is majdnem így tett, de akkor Szon Hung Min és Christian Eriksen csak a hajrára szállt be, ezúttal viszont borítékolható, hogy a kezdő sípszótól ott lesznek a pályán. A Spurs egyébiránt kiválóan hangolt a visszavágóra, hiszen 3-0-ra nyert az FA Kupában a Fulham ellen, míg a Gent csak döntetlenre volt jó a Standard Liege otthonában. 

A felek közt minden téren nagy a differencia a hazaiak javára, s mivel a nyilatkozatok alapján a Tottenham tovább akar jutni, úgy véljük, hogy ha a londoni csapat játékosai hozzák, amit tudnak, akkor kiharcolhatják a továbbjutást a belga csapat ellen a Wembleyben.

[2422926] 2017-02-23 21:05:00 Tottenham Hotspur - Gentx;
hatharom.com
Zenit Szentpétervár-Anderlecht Zenit Szentpétervár
Genk-Astra Giurgiu Genk
Tottenham-Gent Ki jut tovább? Tottenham
@3.72