Sportfogadás

Az Atlético, a City és a Juve meccseivel nyernénk - BL-tippek

Kedden és szerdán folytatódik a Bajnokok Ligája, ennek apropóján egy kombit állítottunk össze.

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői összeállították idei második szelvényüket a Bajnokok Ligájára, amivel hatalmasat lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket!

Leverkusen-Atlético Madrid
Tipp: Kevesebb, mint 2,5 gól
Odds:
1.50 @ Tippmixpro

Az Atlético az idei BL-kiírásban is célfutballt játszik, vagyis csúnyán, de annál eredményesebben szerepelnek a Matracosok. Mindez azt jelenti, hogy a madridiak meccsei nem a gólokról szólnak, igaz, ez a Leverkusen ütközeteiről is elmondhatók. A németek ugyanis a komolyabb csapatok ellen szinte rendre alárendelt szerepet játszottak ősszel, igaz, a pazar kontráiknak köszönhetően mégis továbbjutottak az egyenes kieséses szakaszba. Nem várhatunk tehát sok találatot a felek első meccsén, amit a csapatok egymás ellen eredményei - eddig négyszer találkoztak tétmérkőzésen a felek 2010 óta, s egyszer sem született 2,5-nél több gól - is alátámasztanak.

[2422868] 2017-02-21 20:45:00 Bayer Leverkusen - Atlético Madridx;

Manchester City-Monaco
Tipp: Manchester City
Odds:
 1.60 @ Tippmixpro

Két jó formában lévő együttes néz farkasszemet egymással az Etihad Stadionban, nevezetesen a Manchester City és a Monaco. A felek közül egyértelműen az angoloknak van nagyobb tétje a párharcnak, hiszen az FA Kupán kívül ez az a sorozat, ahol még maradandót alkothatnak. Pep Guradiolának ráadásul fekszik a BL, csapataival sokáig el szokott jutni az első számú nemzetközi kupában. Az első meccsen, hazai pályán, biztos, hogy ennek szellemében küldi pályára fiait, akiknek, ha kijön a lépés, akkor legyőzhetik a Monacót, s előnyt szerezhetnek a franciaországi visszavágóra. Ami kell is, hiszen a franciáknak főleg otthoni környezetükben megy jól, házon kívül sebezhetőek a piros-fehérek.

[2422866] 2017-02-21 20:45:00 Manchester City - Monacox;

Porto-Juventus
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt
Odds: 
2.05 @ Tippmixpro

Mind a Porto, mind a Juventus parádés formába került a szerdai mérkőzést megelőzően, hiszen amíg a hazaiak az utolsó hat, addig a vendégek a legutóbbi hét tétmérkőzésüket nyerték meg zsinórban. A felek ezen leosztásban egyébként kiválóan szerepelnek, a Porto mindössze egyszer nem lőtt hazai pályán gólt - egy Belenenses elleni Ligakupa meccsen -, ugyanakkor a komolyabb gárdák - Roma, Köbenhavn, Sporting - rendre tudtak gólt szerezni a Dragaoi Stadionban. Így van ezzel a Juventus is, hiszen házon kívül csak egyszer nem szerzett gólt - a Milan elleni bajnoki találkozón -, viszont a Zebrák sem állnak túl jól a kapott gólok terén, ha nagy jó passzban lévő csapatokkal találkoztak, ugyanis a Genoától három, az Intertől és a Fiorentinától kettő, míg a Milan, a Sevilla és a Torino alakulataitól egy gólt kaptak. Mindez annak köszönhető, hogy a felek a támadófocira fektetik a hangsúlyt, még a komolyabb ellenfelek ellen is, s mivel a portugálok előnnyel akarnak utazni a visszavágóra, míg az olaszoknak nagyon sokat érne egy idegenben lőtt gólt, úgy véljük, hogy az eddig elhangzottak alapján nagy esély van arra, hogy mindkét csapat szerezzen gólt szerdán.

[2422870] 2017-02-22 20:45:00 FC Porto - Juventusx;
hatharom.com
Leverkusen-Atlético Madrid Kevesebb, mint 2,5 gól
Manchester City-Monaco Manchester City
Porto-Juventus Mindkét csapat szerez gólt
@4.92