FA Kupa

Ötödosztályú csapat ellen térhet vissza a helyes útra az Arsenal

Az Ágyúsok a Vanarama National League-ben szereplő Sutton United együtteséhez látogatnak az FA Kupa ötödik körében.

Iwobiék az ötödosztályú Sutton vendégei lesznek hétfő este.

Javításra készül hétfőn este az Arsenal együttese, az Ágyúsok a müncheni fiaskót próbálják meg kiköszörülni. Vélhetően ez igen könnyen megy majd Arséne Wenger fiainak, ugyanis a londoni topcsapat az ötödosztályú, félig-meddig amatőr alapon működő Sutton Unitedhez látogat.

A hazaiak a főtáblán a Dartford, a Cheltenham, a Wimbledon, és legutóbb a Leeds együttesét ejtették ki ezidáig. A másodosztályú Leeds ellen egy büntetőből szerzett találattal jutott tovább a Sutton, a United gólját az a Jamie Collins szerezte, aki ha éppen nem focizik, akkor építőmunkásként dolgozik. Ez pedig úgy véljük, hogy mindent elmond a csapat erősségéről...

A vendégek tehát vélhetően nem az A garnitúrájukat küldik ki a műfüves borítású pályára - ez az egy lehet a Sutton előnye, de a mai világban ez már teljesen általános dolog, vélhetően az Arsenal játékosok biztosan felkészülnek erre is -, de még így is bőven jobbak lesznek, mint a hazaiak. Sánti Cazorla, Laurent Koscielny, Aaron Ramsey, Granit Xhaka, Mathieu Debuchy és Lucas Perez sérülés vagy eltiltás miatt egyébkén sem áll majd a francia szakvezető rendelkezésére, de Wenger így is könnyedén össze tud állítani egy acélos kis csapatot.

Habár, az Arsenal hétvégi bajnokija elmarad majd, mivel az aktuális ellenfele, a Southampton a Ligakupa fináléjában lesz érdekelt, vagyis az is benne van a pakliban, hogy Wenger gondol egyet, és az Ágyúsok a lehetőségeikhez mérten a legerősebb csapattal futnak ki Suttonban. Akármelyik variáció jöjjön is be, a fővárosiak lényegesen erősebb és minőségibb játékerőt képviselnek, s könnyedén nyerhetnek az ötödosztályú csapatnál többgólos különbséggel is. A     a legalább kétgólos Arsenal sikerre 1.40-szeres, míg a minimum háromgólos vendég győzelemre 2.05-szörös pénzt fizet.

Az FA Kupa hétfői mérkőzésének szorzói -    
  1 X 2
Sutton United-Arsenal 13.25 6.50 1.14

 

 

 

 

[2452896] 2017-02-20 20:55:00 Sutton United - Arsenalx;