Heti műsor

A héten nagyot léphet a bajnoki cím felé a Real Madrid

Újabb izgalmas hét vár a sportfogadás szerelmeseire, megpróbáltuk kiemelni, hogy mely találkozókra, eseményekre lesz érdemes odafigyelni az előttünk álló hét napban.

A héten akár el is dőlhet a spanyol bajnokság.

A hét eseményei

Ezen a héten már a második tavaszi fordulót rendezik az NB I-ben, amikor is olyan mérkőzések kerülnek terítékre, mint a Diósgyőr-MTK, a Haladás-Újpest, a Honvéd-Debrecen, a Paks-Mezőkövesd, a Vasas-Gyirmót vagy az év egyik legjobban várt találkozója, a Ferencváros-Videoton összecsapás.

A hét folyamán ezen meccsekről többet is megtudhat az, aki a hatharom.com-mal tart, hiszen oldalunk valamennyi találkozóval bővebben foglalkozik majd!

[2295523] 2017-02-25 18:00:00 Ferencváros - Videotonx;

A nemzetközi kupákban újabb mérkőzéseket rendeznek, a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében ismét négy mérkőzést tartanak a héten. A Leverkusen az Atlético Madridot (H: 3.30 D: 3.10 V: 2.20), a Manchester City a Monacót (H: 1.60 D: 3.85 V: 5.10), a Porto a Juventust (H: 3.20 D: 3.10 V: 2.25), míg a Sevilla a Leicestert (H: 1.40 D: 4.30 V: 7.50) fogadja.

Az Európa Ligában 16 visszavágót rendeznek szerdán és csütörtökön, melyek közül kiemelkednek a Sahtar Donyeck-Celta Vigo, a Tottenham-Gent, a Fiorentina-Mönchengladbach, az Ajax-Legia Varsó és az APOEL-Athletic Bilbao mérkőzések.

Angliában hétfőn még a Sutton-Arsenal (H: 12.75 D: 6.50 V: 1.14) FA Kupa mérkőzést rendezik, hétvégén viszont már a Premier League küzdelmeire és a Ligakupa fináléjára fókuszálunk. A második számú kupasorozat döntőjében a Manchester United és a Southampton (H: 1.70 D: 3.35 V: 4.35) feszül egymásnak a Wembleyben. A bajnokságban a Chelsea-Swansea (H: 1.23 D: 5.70 V: 11.00) és a Tottenham-Stoke (H: 1.35 D: 4.50 V: 8.50) mérkőzések érdemelnek említést.

Németországban Dárdai Pálék a Frankfurtot, Gulácsi Péterék a Kölnt fogadják, míg Szalai Ádámék a Schalke együtteséhez utaznak. A Bayern München a Hamburgot látja vendégül, a Borussia Dortmund pedig a Freiburghoz látogat.

Spanyolországban a nagyok közül a Real Madrid kétszer is pályára lép a héten, a Királyi Gárda ugyanis szerdán a Valencia elleni elmaradt meccsét pótolja, míg vasárnap a Villarreal otthonába látogat. Amennyiben pedig ezen találkozókat behúzzák Zinedine Zidane fiai, úgy könnyen lehet, hogy hátra dőlhetnek, hiszen a hét utolsó napján rendezik a forduló rangadóját, amikor is az Atlético Madrid a Barcelonát fogadja, s könnyen lehet, hogy olyan eredmény születik majd a derbin, ami Cristiano Ronaldóéknak kedvez.

Olaszországban a Sallai Rolandot és Balogh Norbertet soraiban tudó Palermo a Sampdoriát fogadja, Nagy Ádám csapata pedig a Genoához utazik. A nagyok közül a Juventus az Empolit, a Lazio az Udinesét, a Napoli az Atalantát látja vendégül, a Milan a Sassuolóhoz látogat, míg a játéknap rangadóján az Inter a Romát fogadja.

[2300743] 2017-02-26 16:15:00 Atlético Madrid - Barcelonax;

A topligás találkozókkal a hét folyamán bővebben is foglalkozik majd a hatharom.com, így aki velünk tart, az semmiről sem marad le!

Amire még érdemes figyelni

Fociból a fentebb nem említett többi topligás találkozóra lesz érdemes fogadni, illetve az NB II-re, ahol többek közt a Zalaegerszeg-Nyíregyháza derbire is sor kerül. Férfi kézilabda kirakatcsapataink közül a Veszprém a Wisla Plockot fogadja a Bajnokok Ligájában, míg a Szeged a Kielcéhez látogat. A női BL-ben a Győr Ljubljanába utazik, míg a Ferencváros a Metz együttesét látja vendégül. A magyar férfi kosárlabdázók ezen a héten ismét az NB I-ben feszülnek egymásnak, az NBA-ben természetesen újabb fordulókat rendeznek, míg a darts Premier League-ben pedig jön a negyedik kör csütörtökön. Az előttünk álló hét napban sem maradunk tehát események nélkül, bőven lesz mire fogadni, szokásainkhoz híven a legnagyobb profittal kecsegetető tippeket kivétel nélkül megtalálhatjátok majd a Protipp-rendszerben.

Ami a többi sportágat illeti, a szokásos előzetesek mellett tippek is elérhetők lesznek oldalunkon, vagyis ezen a héten is érdemes lesz a hatharom.com-mal tartani, hiszen ha nyerni akartok, akkor a legjobb helyen jártok!