Serie A

Az őrült csehszlovák, a Delfinek és a Griffek - ebből lesz a gólözön!

  • varin

Visszatért a Serie A-ba Zdenek Zeman, innentől a Pescara meccseit nehogy kihagyjátok!

Hölgyeim és Uraim, visszatért! Mindenki kedvenc edzője, az utánozhatatlan, az egyedi, az őrült zseni (de inkább csak őrült) Zdenek Zeman mindenki nagy örömére visszatért a Serie A-ba. A 69 éves, csehszlovák születésű Zemannak nincs könnyű dolga, a Serie B-ből kell majd visszavezetnie az idény végén szinte biztosan búcsúzó Pescarát. A Delfinek első találkozója az új mesterrel a szintén pocsék formában lévő Genoa ellen lesz. Jöhetnek a gólok!

A futballvilágnak sokkal több Zemanra lenne szüksége! - Fotó: Goal Legacy

Zeman mesternél a védekezés egy teljesen sokadlagos tényező, ennek köszönhetően az aktuális csapatának mérkőzései mindig nagyon látványosak és gólgazdagok. Trenírozott gárdái rendszerint gyors, agresszív futballt játszanak, amely sok gólt lő, ám sokat is szerez. Sok pozícióban szabadon futballoznak nála a játékosok, így például a szélsőknek sincsen határozott szerepük.

Pescara#ita-pescara#10
A rutinos mester már fél Olaszországot irányította, a teljesség kedvéért volt a Licata, a Foggia, a Parma, a Messina, a Lazio, a Roma, a Napoli, a Salernitana, az Avellino, a Lecce, a Brescia, a Pescara és a Cagliari mestere is.

A kékek ellenfele ezúttal a Genoa lesz, ahol szintén nem durroghat a pezsgő, Simeonéék borzalmas formában vannak, utolsó kilenc meccsükből hetet elveszítettek és összesen 22 gólt kaptak.

Fotó: chiesaditotti.com

De ahogyan a genovai csapat, úgy a Pescara védelme is felér egy viccel, a csapat hitvallásáról mindent elmond, hogy a 2017-es meccseiken 5,0 a gólátlag. És ehhez jön még Zeman!

Ősszel a felek 1-1-es döntetlent játszottak úgy, hogy a Pescara kilenc ember ellen tudott egyenlíteni, most azonban az egy pont semmit sem érne a Delfineknek. Gólgazdag, látványos, izgalmas, feszült és jó mérkőzés vár ránk, ahol még annak ellenére is érdemes tenni az overt, hogy az 1.60-as odds Itáliában ritkán value a gólfesztiválra.

hatharom.com
2.5 gól felett
@1.60
[2319803] 2017-02-19 15:00:00 Pescara - Genoax;