Sportfogadás

Többek közt a Barca-ölő PSG-vel nyernénk

Lássuk, hogy a hétvégén mely tippeket érzik a legerősebbnek tippmestereink, szerkesztőink!

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői összeállították szelvényüket a hétvégére, amivel hatalmasat lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket!

Cardiff-Rotherham
Tipp: Cardiff
Odds:
1.40 @ Tippmixpro

A Cardiff megkezdte a hajrát a Championshipben, az utolsó négy bajnokijából hármat is behúzott, így látótávolságon belülre került az osztályozós pozíciókat tekintve. A walesi csapatnak pedig jól megy otthoni környezetében, a Rotherham ugyanakkor az egész szezonban, de főleg házon kívül csapnivalóan teljesít. A vendégek idegenbeli 16 bajnokijuk közül mindössze egyen (!) tudtak pontot szerezni, a legutóbbi öt olyan meccsükön, amikor nem ők voltak a pályaválasztók gólt sem lőttek. A felek odavágóját simán megnyerte a Cardiff, vagyis, ha kijön a felek közti tudásbeli különbség, akkor a walesi gárda újabb három pontnak örülhet.

[2259674] 2017-02-18 16:00:00 Cardiff - Rotherhamx;

Marseille-Rennes
Tipp: Marseille
Odds:
 1.65 @ Tippmixpro

Továbbra is kétarcú csapat a Marseille, hiszen amíg hazai pályán jól megy a délieknek, addig házon kívül nem jönnek az eredmények. Szerencséje a kék-fehéreknek, hogy szombaton otthon játszanak, ráadásul azt a Rennes együttesét fogadják, amely formán kívül van. A vendégek január közepe óta, vagyis a legutóbbi hét meccsükön nem tudtak nyerni, a góllövéssel hadilábon állnak, igaz, legalább ötször egy pontra jók voltak. A Marseille téli igazolásainak köszönhetően a hazaiak felé billen a mérleg nyelve, így pedig olyan ziccer előtt áll az Olympique, amit véleményünk szerint nem hagy kihasználatlanul.

[2241580] 2017-02-18 17:00:00 Marseille - Rennesx;

PSG-Toulouse
Tipp: PSG -1 (európai hendikep)
Odds: 
1.55 @ Tippmixpro

Visszavágásra készül a PSG, hiszen a fővárosiak ősszel 2-0-ra kikaptak a Toulouse otthonában. A revánsra nagy esélye van a párizsiaknak, hétközben ugyanis briliáns játékkal verték tönkre a Barcelonát, amely enyhén szólva is magasabb játékerőt képvisel, mint a csapat vasárnapi ellenfele. A lila-fehéreknek egyébként sem megy a fővárosban, a legutóbbi öt bajnokijukat rendre legalább két találattal elbuktak, s az előjelek azt vizionálják, hogy ez a sorozat bizony nem a hétvégén szakad meg.

[2241582] 2017-02-19 21:00:00 Paris Saint Germain - Toulousex;
hatharom.com
Cardiff-Rotherham Cardiff
Marseille-Rennes Marseille
PSG-Toulouse PSG -1 (európai hendikep)
@3.58