Serie A

Higgyünk a szériáknak, fogadjunk a gólokra! - beharangozó az olasz fordulóra

Kevés lesz az igazi rangadó Itáliában a hétvégén, ám így is remek mérkőzések várnak ránk. Gólpárbajok és feszült 90 percek jellemezhetik a szombat-vasárnapot.

A 25. forduló következik Itáliában, amely vélhetően nem lesz góloktól mentes. Több mérkőzésen is gólparádét várunk, így például a Roma vagy a Milan rangadóján. De érdemes ránézni az Inter idegenbeli mérkőzésére, valamint arra, miért csak 1.27 a szorzó az Atalanta győzelmére.

   
  1 x 2
Juventus-Palermo 1.15 7.00 15.00
Atalanta-Crotone 1.27 4.90 11.00
Empoli-Lazio 4.65 3.60 1.70
Bologna-Internazionale 4.55 3.45 1.75
Chievo-Napoli 6.80 4.10 1.45
Udinese-Sassuolo 2.15 3.20 3.30
Sampdoria-Cagliari 1.65 3.70 4.90
Pescara-Genoa 3.30 3.30 2.10
Roma-Torino 1.45 4.10 6.80
Milan-Fiorentina 2.20 3.20 3.20

A szombati etap egy Atalanta-Crotone mérkőzéssel kezdődik, amely országos egyesnek tűnik. Az újonc vendégek gyakorlatilag már kiestek, semmi esélyük sincs a 17. helyre, míg a bergamói csapat parádés teljesítménnyel versenyben van az Európa Liga-indulásért.

Mindkét fél a legjobb kezdőjével állhat ki, ám ez is inkább a hazaiak javára billenti a mérleget. Kessiéék az utolsó nyolc hazai bajnokijukból hetet megnyertek, ráadásul négyet nullára. Ezen a mérkőzésen kivételesen nem várható góldömping, szerintünk csak a kék-feketék mattolják ellenfelüket, igaz, ők többször is.

hatharom.com
Csak az Atalanta szerez gólt
@1.75

Továbbra is házi gólkirálya nélkül kénytelen kiállni az Internazionale a bajnokságban, Icardi eltiltását ugyanis nem csökkentette az olasz szövetség - jó hír azonban a kék-feketéknek, hogy Perisicét igen. A horvát támadó így újra a kezdőcsapatba kerülhet, míg Icardit ismét Palacio pótolja a 3-4-2-1-es formáció ékeként. Még a tékozló fiú nélkül is remek esélyei vannak az Internek a három pont begyűjtésére, hiszen a Bologna minden kétséget kizáróan a kedvenc ellenfelük.

A két csapat ebben az évezredben lejátszott 30 meccséből a Bologna mutatója 3-8-19 úgy, hogy ebből Bolognában 1-2-10.

Nagy Ádámék emellett pocsék formában is vannak, az utolsó négy meccsükön egy pontot szereztek és 12 gólt kaptak úgy, hogy még a kilenc emberrel játszó Milan is nyerni tudott a Dell'Arában. A mérkőzés egyértelmű esélyese tehát az Inter, Éderék pedig többször is bevehetik Costa kapuját, ha a bolognai csapat védekezése továbbra sem javul fel.

hatharom.com
Vendégcsapat góljainak száma: 1.5 felett
@1.85

A Madridban elbukó Napolira csupán 1.45-ös szorzót kapunk a Chievo otthonában, amely még úgy sem tetszetős, hogy a két csapat utolsó négy meccsét behúzták az égszínkékek. A Repülő Szamarak szép skalpokat szereztek az elmúlt hetekben, a Sassuolo és a Lazio vendégeként is tudtak nyerni, igaz, utóbbi mérkőzésen a szerencse is vastagon az ő pártjukat fogta. Ne lepődjünk meg, ha Maurizio Sarri több játékosnak is pihenőt ad a madridi 90 perc után, így könnyen lehet, hogy a középpálya teljes cseresorral áll majd fel. Vélhetően játszani fog azonban az a Milik, akinek négy hónap gyógyulást követően szüksége van a meccsterhelésre.

Milik végre visszatérhet - fotó: ESPNFC

Alacsony a szorzó a Sampdoriára is, ám mégis megfontolandó, hogy bízzunk a genovai gárdában. Marco Giampaolo tanítványai hazai pályán remekül szerepelnek, a 7-3-2-es mutató mellett múlt héten a Bolognát, előtte pedig a Romát fektették kétvállra, a kettő között pedig a Milan otthonából csentek el három egységet.

A Cagliarinál jóval több a probléma, idegenben pocsékul játszanak, a fegyelmezetlenség pedig állandó - az utolsó öt idegenbeli meccsükből négyszer kaptak pirosat. Adott tehát egy gyenge csapat, amely nem is játszhat a legjobb felállásban és adott egy hazai pályán tündöklő, amúgy is sorra nyerő gárda, amely az utolsó három alkalommal nullára verte ellenfelét hazai pályán. Kell még tovább magyarázni a tippet?

hatharom.com
Sampdoria
@1.65

Belotti beinthet a Romának is - Fotó: romanista.hu

Habár a fordulózáró Milan-Fiorentina sem lesz éppen kismiska, mi hatalmas várakozással tekintünk a Roma-Torino mérkőzés elé is. A Farkasok és a Bikák derbijén bizony könnyedén felöklelheti a ellenfelét Mihajlovics csapata, amely bár nincs kirobbanó formában, biztosan nem adja könnyen a bőrét az Olimpicóban sem.

Az ellenfél várhatóan nem lesz a legfrissebb, hiszen csütörtök késő este még a Villarrealt gyepálták a földbe az Európa Ligában, így sok idejük nem maradt felkészülni Dzekóéknak Belottiékra. Persze a Roma formája nagyon impozáns, utolsó tíz meccsükből kilencet megnyertek, hétszer ráadásul úgy, hogy gólt sem kaptak. A mérkőzés inkább egyesre áll, a Toro nem szerepel éppen jól idegenben, ám egy gólra mindig lehet számítani tőlük, ahogyan az utolsó tíz meccsükből nyolcszor is jött a BTS-fogadás.

hatharom.com
Mindkét csapat szerez gólt
@1.60
2017-02-17;55
2017-02-18;55
2017-02-19;55
211987