Foci-vb 2018

Az erőszak világbajnoksága következik

  • varin

Háború vár az angol szurkolókra a 2018-as világbajnokságon - állítják az orosz fanatikus ultrák.

Még 478 nap választ el minket a 2018-as labdarúgó-világbajnokság kezdőrúgásától, ám a házigazda oroszok fanatikusai máris megkezdték az üzengetést a nagy ellenség Angliának. A dolog egyáltalán nem véletlen, a két ország ultrái Marseille-ben már egymásnak este a franciaországi Európa-bajnokságon.

"Denis, a Hentes" becenévre hallgató egyik huligán elmondta, nagyon várják már a világbajnokságot és készülnek az angolok fogadására. "Mi is edzünk a nagy eseményre, harcolunk, taktikát beszélünk és nagyon várjuk az angolok ultráit. Egészen biztosan lesz balhé, valahol, valakikkel, de biztosan megoldjuk majd. És ha családdal, feleséggel vagy gyerekkel érkezel? Nem számít, ha angol férfi vagy, számíthatsz rá, hogy szét leszel verve" - nyilatkozta Denis.

"Részben a futball ünnepe lesz, részben pedig az erőszaké. Az angolok a legnagyobb ellenségeink, ami a történelmükből fakad. Ők minket, mi meg őket akarjuk megverni" - nyilatkozta egy másik huligán.

A marseille-i incidenst követően egyébként az UEFA kilátásba helyezte Oroszország kizárását az Eb-ről, amire végül nem került sor.

Melyik ország nyeri a 2018-as vb-t?
Németország 5.50
Argentína 9.00
Franciaország 9.00
Brazília 9.00
Spanyolország 10.00